teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah : ) tepsiyi dekoreko dan almıştım .çeyizin 4 4lükhiç bir eksik göremedim puantiyeli mooor yemek takımın harika en kısa sürede ben de alacağım aynısından
Eki Görüntüle 451123
tatlım ya ben bu tepsiyi o kadar uzun zamandır arıyorum ki nerden aldığını söyler misin?
çok beğeniyorum ama hiç bir yerde bulamadım
Güle güle kullan,AŞKla kullan çeyizciklerini
Hepsi ama hepsi çokk güzellll
teşekkür ederim kızlar sizde aldıklarınızı güle güle mutlulukla kullanıngüle güle kullan inş. güzel günlerde..zevklerimiz aynı canım.bazı şeylerimiz aynı veya benzer
canım ya neler yapıyorsun merak ettim göremedim seni uzun zamandır buralarda :)Liva nerelerdesiiiiinnn? Merak ettik biz seni gizomlaaaa
canlarım bende sizleri özledim ara ara baktım siteye ama hiç girip yazacak vakit bulamadım. nişanlım kaza geçirdi ayağı kırıldı,annem rahatsızlandı derken onlar düzelince bir tatile çıktık bol bol gezdim dinlendim. bu arada kiracı çıkmadığı için evle ilgili tadilata henüz başlayamadıklivaaaa geri dön özledik seni gelin olucak gidicen ama topikinden uzak kaldın nerelerdesin kaç zamandır canımherşey hazır kiracıyı bekliyoruz. ekime kadar nasıl yetişecek fikrim yok. tatile gitmeden önce işten ayrılmıştım gelince babamla beraber bir emlak ofisi açmaya karar verdik onunla ilgileniyorum. çeyiz işlerini görümceme yıktım ,kampanya çek vs. o takip ediyor ,benim adıma alıyor sağolsun : ) ve doğum günümde akrabalardan arkadaşlardan birçok çeyizlik hediye geldi . Ankastreleri aldık. hemen hemen herşey tamam evin tadilatına başlayabilirsek mobilyaları alacağız. gelinlik için kararsızım hala:S bende durumlar böyle : )
bugün boş vakit buldum geldim canım , işlerimi yoluna sokunca hep buradayım : )) teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun canımliva ben de geldiğine sevinmiştim ama yoksun hala çok güzel çeyizin maşallah çok beğendim canım
canlarım bende sizleri özledim ara ara baktım siteye ama hiç girip yazacak vakit bulamadım. nişanlım kaza geçirdi ayağı kırıldı,annem rahatsızlandı derken onlar düzelince bir tatile çıktık bol bol gezdim dinlendim. bu arada kiracı çıkmadığı için evle ilgili tadilata henüz başlayamadıkherşey hazır kiracıyı bekliyoruz. ekime kadar nasıl yetişecek fikrim yok. tatile gitmeden önce işten ayrılmıştım gelince babamla beraber bir emlak ofisi açmaya karar verdik onunla ilgileniyorum. çeyiz işlerini görümceme yıktım ,kampanya çek vs. o takip ediyor ,benim adıma alıyor sağolsun : ) ve doğum günümde akrabalardan arkadaşlardan birçok çeyizlik hediye geldi . Ankastreleri aldık. hemen hemen herşey tamam evin tadilatına başlayabilirsek mobilyaları alacağız. gelinlik için kararsızım hala:S bende durumlar böyle : )
Canım akşamda seni anmıştık aqua ile:) bu kadar olur:)
Öncelikle geçmiş olsun çok. Hayatında bi sürü değişiklik olmuş ve bi sürü radikal kararlar almışsındoğrusu okurken ben hızına yetişemedim
Gelinlik için de bence artık bi ucundan tutmalısın canım :)
Bi de bi de hazır seni görmüşken izninle bişey sorabilir miyiiiiiimmm
Ben şundan almak istiyorum gördüm ki sende kullanıyorsun. genişliği falan nasıl? supla olarak da kullanılabilir mi :) sen nereden ve ne kadara aldığını hatırlıyor musun livacım?
kulaklarım çınladı zaten
teşekkür ederim geçti çok şükür atlattık hastalıkları.Evet hayatımda epey değişiklik oldu ama hızlı değildi aslında yaklaşık 2.5 ayda gelişen olaylar bunlar ama birden yazınca hızlı geldiişten ayrılmayı kafama koymuştum ama doğru zamanı bekliyordum hazır babam emekli olmuşken beraber çalışalım istedik : )
canım tabak büyük sayılır ama supla için kullanılmaz diye düşünüyorum. ikramlık olarak kullanabilirsin
ben dekor amaçlı almıştım , nereden kaça aldım şuan hatırlamıyorum:/
canımmmmmm canım seni çok özlemiştim iyikide geldin evleniceksinde yakanı bırakcakmıyız hayır sorularmız hiç bitmicek hep seni rahatsız edicezz özledim gerçekten crocuda yok şu sıra her ikinznde kulakları çınlamıştır yapma bidaha gitme böyleee
nişanlına çok ama çok geçmiş olsun canım benim inşallah iyi olucaktır herşey annenede acil şifalar babanla olan işinizde hayırlı olsun çok şey olmuş gerçekten canım
pelin liva ve aquality onlari evimnetten almış olabilirler birde livanın sayfalarında aldığını paylaşmıştı fiyatınıda ya ben yada başkası muhakak sormuştur ön sayfalara bak canım dediğim gibi ortaya ikramlık ve dekoratif düşünmüşlerdi bunu en iyisinide boyutlarını bile liva sölemiş supla daha başka şeyler bak kuzum bu porselen suplalar daha daha büyük ve geniş oluyor suplanınn boyutu daha farklı sanırsam
Beraber çalışma fikri çok güzel gerçekten. Sevindim senin adına. :)
Ben çok sevdim tabağı, belki büyükse supla olarak değerlendiririm klasik suplalardan farklı olur diye dusunmustum ama sanırım yanıldımŞuan altıncıcadde.com'da var 24,90 TL fiyatı olmazsa 2 adet alıp ikramlık olarak değerlendirebilirim. Çok teşekkürler canım bilgilendirme için.
tabak küçük sayılmaz hayatım ama dediğim gibi ikramlık olarak değerlendirebilirsin . rica ederim canım benim
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım herşey isediğin gibi olur umarım
Tamam canım benim kontrol edicem ön sayfalarını da.
Hayal ettim de ben onu açelya ile bile çok güzel kombinlerim masada pembiş çiçekler, pudra pembesi bir masa örtüsü ooff ooffffkeşke alıp alıp ödeme yapmıcağımız bi site olsa
canım canım binkez beğenmek isterim çok güzeller kiiiiii korkmaz ürünlerinden tencere ve birkaç bişi hariç hepicğinden var bende o kesme tahtasını çok almak istiyorum ama mutfağım büyük olmazsa diye korkularım var çok güzeller çokkkkkk canım benim
görümcende senin gibi zevkliymiş tebrikler herşeyin yine hep çok güzel senin topikinde bana çok ama çok yardımcı oluyor bizim önümzde 1 yılımız var az çok bişiler alıyoruz bakalım inşallah yetiştrirrz canım
bebişim ben de aldıklarını merak ediyordum vuhuuuu diyorum şimdi gördüm de maşallah sana
yavrum ya çok özledim ama birazdan çıkmam gerek kardeşime düğün için elbise bakıcaz :/ neler yaptın nasılsın maşallah çeyizler süper gidiyor hakikaten özledim ya :S
canım benim beğenmen mutlu etti. aldıklarımı bilgisayara kaydetmiştim geldiğimde buraya eklerim daha. daha ekleyeceklerim vargelince bakarsın
işte sayfanda anlattığım gibiyim hayatım. sen çık geç kalma sonra inşallah konuşuruz bolca olmazsa mailleşelim bende özledim çok
ev konusuyla benim konuma da yazdım sıkma canını hallolacak gönülden inan. ben çok zor durumlarda bile bi şekilde hallolacağına inandım çünkü bak ciddi söylüyorum o kadar gönlünden kalbinden hissediyorsun ki tanrı'nın sana yardım ettiğini. bi yerlerden hiç ummadığın bi şeleyler çıkıyor maddi manevi hep rast gidiyor insanın işi evlenirken. kalbini ferah tut.
kendine iyi bak mailleşelim evet. bu aralar benim tayin işi de var bakalım o ne olacak benim kafam da onda :S
öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?