- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Haklısın canım.güle güle kullan. Benim geçen yaz 250 aldgm set şuan 400 tl. Mağlum dolardan dolayı herşeyin fiyatı arttı.hepsi eskiyecek değişmek zorunda kalıcaz sonuçta:) allah huzur versin. Tencerenin modelimi olur:) içimize sinsin yeter.ben granit seti markete gelen tencerelerden yaptım çelik tencere setim ve teflon tencere setim iyi bir markadan aldım
hepsi dört dörtlük olcak diye bir şey yok o kadar düşünmeye gerek yok teflon granit bunlar zamanla deforme oluyor sonuçta en önemlisi çelik tencere benim için
granit seti, çelik seti, cezve takımı, günlük yemek takımı, çaydanlık, düdüklü tencere, amerikan servisin hepsi mi 900??amerikan servisi yazmamışım. hepsine 900TL ödedm
ewt hepsi 900tlgranit seti, çelik seti, cezve takımı, günlük yemek takımı, çaydanlık, düdüklü tencere, amerikan servisin hepsi mi 900??
Gercekten kaliteleri de iyiyse cok cok iyi almissiniz hayirli olsun:)ewt hepsi 900tl
Porlandın Morocco serisinden epey bir çeyiz düzdüm, renkli ve modern harikalar :) ama kullanmak nasip olmadı henüz o yüzden dayanıklılığa bir şey diyemiyorum daha.....Porland porselenleri hakkında bilgisi olan var mı? Porselen çay tabağı araştırıyorum.
Teşekkürler ederim, aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inşallah, dediğin seriye bakacağımPorlandın Morocco serisinden epey bir çeyiz düzdüm, renkli ve modern harikalar :) ama kullanmak nasip olmadı henüz o yüzden dayanıklılığa bir şey diyemiyorum daha.....
ben bernardo aldım gunluk takımımı memnunu catal bıcagımda ordan tencere celık korkmaz aldım memnunum teflon aldım tefalden o zaman seramik yoktıu seramik konusunda önerim olamayacak ama karacaya bakabılırsınherkese merhaba
sorularım
1 - çelik tencere seti hangi marka önerirsiniz (aynı markadan çatal bıçak da almak istiyorum) ?
2 - tencere setini çelik alıp 4 parça granit ya da seramik tava alıp pilav türevlerini onlarda yapmak için almak istiyorum ne kadar mantıklı sizce ?
3 - hepa filtre bildiğim kadarıyla şuan süpürge de sağlıklı olan
hepa filtre hangi modeli önerirsiniz ?
porselen olarak bernardo düşünüyorum
ben bernardo aldım gunluk takımımı memnunu catal bıcagımda ordan tencere celık korkmaz aldım memnunum teflon aldım tefalden o zaman seramik yoktıu seramik konusunda önerim olamayacak ama karacaya bakabılırsın
granıt ve seramik için mısafır takımım karaca memnunum
catal bıcagıda korkmazdan alabılırsın memnun olanlar cok benımkı bernardo fıyonklu olandan
elektırık supurgesı ben dyson aldım ama asırı pahalı olmus ıyıce phıllıps bak derım
kolera9 şu linkdeki dondurmalıklar büyük değil ve üst üste konulabiliniyor
http://www.pasahome.com/Pasabahce-Mini-Kornet-Dondurmalik-6Li,PR-70813.html
(link vermek yasaksa lütfen silin linki) google a paşabahçe mini kornet dondurmalık yazarsan çıkar :)
Ben de bu ürünü düşünüyordum ama henüz karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?