merhaba canım..
bence internetten almanda hiç sakınca yok, bir çok arkadaş alıyor.. yalnız vaktin var nasılsa daha, alışveriş sitelerinin (markafoni, altıncıcadde, vs gibi) kampanyalarını filan da takip et, bazen ekstra indirim kuponları filan oluyor.. ya da mağazalarda da dönem dönem kampanyalar oluyor, onlara denk gelirsin belki, bol bol gezip dolaşmak lazım böyle şeyler için, hem sanal hem gercek mağazaları :))
yalnız benim düşüncem elektrikli aletleri mümkün olduğunca sona bırakmak, düğüne en yakın zamanda almak.. çünkü kullanmadığın dönem boş yere garanti süresinden geçmesin
edit: bu arada şimdi üstte okudum altıncıcadde'de baya sorun yaşamış arkadaşlar, ben şimdiye kadar hiç yaşamadım çok şükür, her siparişim düzgün bir şekilde geldi.. ama tabi böyle riskler de var

( göz önünde bulundurmak lazım..
bu arada benim değil ama halamın markafoniden aldığı cats by luyano set vardı.. halam ondan memenun kalmamıştı çünkü 2. kalite ürün gönderdiklerini düşünüyordu.. çünkü evinde aynı serinin diğer parçaları vardı( orijinal, kendi mağazasından aldığı) onlarla kıyaslayınca porseleni daha mat ve yüzeyi bazı yerlerde pürüzlü gibiydi.. o zaman hatta halam ucuz satma sebepleri 2. kalite ürün gönderdikleri içinmiş demek ki demişti.. (bu arada bu yeni değil, neredeyse 2 seneye yaklaştı)