-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bak şeker bi otel daha var 776 lira ama hersey dahil deil sadece sabah kahvaltı akşam yemek ama tam merkezde yani otelden cıkıp çarsıda sahilde gezebiliosun zaten kıbrısta otobus fln yok yani öle biyere gidemen otobuse binip bu otel lüks ama sahilide yok havuzu fln iyi

ama eger atatürkten bineriz diosan ucak fiyatı dahada düşer

Bebem ben zaten zongda oturuyorum her ikiside bana uzak o yüzden her türlü bana uyar hava alanı ank bile olur, uygun olması dahada iyi atatürk olur o zaman. Ben sevgilimle konuşayım kuşum. Süpersin !!!

iyi akşamlar kıslar nasılsınız neler kaynatıyosunuz bakalım geçmişi okuyamıcam iyi kaynamışınız gene
kızlar müjdenin son durumu nedir 2 gündür geçmişi okuyamıyorumda

iyi akşamlar kıslar nasılsınız neler kaynatıyosunuz bakalım geçmişi okuyamıcam iyi kaynamışınız gene
kızlar müjdenin son durumu nedir 2 gündür geçmişi okuyamıyorumda

dün foto ekle dedik eklemedi ilk önce annemlere gidince eklerim dedi makinenin kartı pc uymuyomusta sonra ekle die ısrar ettik benim düşünecek daha önemli konularım var şimdi dedi 1 saat fln alttan okudu gidiş o gidiş gelmedi bidaaa bayan hayal ama dunden beride bi misafir altta hiç gitmedi

aman yha böle yalanlarla kendilerini kandırınca yada insanları kandırınca ne gecio elllerine yalanları gercekmi oluo sinir oluorm böle insanlara neysn osun işte kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…