-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Dayanamadım sevgülümü arayıp söyledim kıbrısı:) Çok heyecanlandı söylememe. Çocuk ağzım var dilim yok sanıyor böyle şeylerdede. Acayip eko gelinim çünkü. Ne mobilyada şu olsun diyorum ne balayı burası olsun Şaşırdı haliyle :roflol:

]
nişanlım marmaristen yer ayırttı cokda uygun 5 gece 1000 tl herseyde dahil:asigim:

otel bakıodum kusa
a.s.a.s. Dilemm boşuna kanım ısınmamış dermişim:) Süpersin yawwwwa.s.

kızlar bana birisi nasıl resim yükleyebileceğimi anlatabilir mi
Kuş bak şimdi;
-hızlıresimden resmi yüklüyorsun
-resim ekranda çıkınca sağ tuş, özellikler, oradakide url adresi kopyalıyorsun
-Sonracıkıma buraya gelip bu arada gördüğün sarı zarf gibi bir yer varya oraya yapıştırıyorsun.
Bu kadarcık.
Boyut moyut sorma oralarını bende bilmiim

kuş sana 2 secenek işte ya side kaya otel yada kıbrıs

:lepi:a.s.a.s.a.s.a.s. Kız varya kıbrıs hiç ama hiç aklımda yoktu süpersin hh madem fiyatlar aynı:)

git kuş git burda 200 tl olan cantayı oradan 70 tl aldım burda 70 tl olan içkiyi oradan 30 tl adım alısverişte yaparsın kuş ama kesin kıbrıs düşünürseniz söle ben sana cok iyi bişiler yapcam

git kuş git burda 200 tl olan cantayı oradan 70 tl aldım burda 70 tl olan içkiyi oradan 30 tl adım alısverişte yaparsın kuş ama kesin kıbrıs düşünürseniz söle ben sana cok iyi bişiler yapcam
Bebemmmmmm sence 4 gece ya da 3 gece ortalama ne olur?j Ben saftrikimle konuşayım akşama ona göre kesin bişey söylesem olur mu kuş?j
Ay sabahtır beynini kemirdim afedersin tekrar yaww.

yani okadar kiloyu birden alınca insan bunalıma giriyo
mesela şuan 63 kiloyum kaydirigubbakcemile3
ama vermem lazım,58-59 olmalıyım
3ünü şimdi versem,2si yazın kndliğinden gidiyo
yazın mutlaka veriyom kilo kndliğimden kaydirigubbakcemile3
bol mekik çek ve bacak egzersizleri yap bol bol
hihoyyyt

kızlar zencefil-limon-bal zayıflatıyormuş
geçen arkdştan öğrendim
düğüne 1ay kala başladım hergün yaptım 4 kilo verdim diyo:lepi:
ada duyurulur
balı fazla koymadan yap derim ben :lepi:

Bebemmmmmm sence 4 gece ya da 3 gece ortalama ne olur?j Ben saftrikimle konuşayım akşama ona göre kesin bişey söylesem olur mu kuş?j
Ay sabahtır beynini kemirdim afedersin tekrar yaww.

kız afedersin fln deme alsanaalsanasmile dur bak sana 3 gece bakayım ben kıbrıs girnede sahili var havuzu var tam pansiyon benim kociş orada çalıştı temiz guzel bir otel ACAPULCO 3 gece 2 kişi 840 lira ama 30 nisana kadar rez yapman lazım 400 lirada sabiha gökcenden 2 kişi gidiş dönüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…