- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #20.121
çok mu oluyorum ben yaaa sadece sizlerle bi kaç bişey paylaşmak istiyorum sürçü lisan ettiysem affola
Dayanamadım sevgülümü arayıp söyledim kıbrısı:) Çok heyecanlandı söylememe. Çocuk ağzım var dilim yok sanıyor böyle şeylerdede. Acayip eko gelinim çünkü. Ne mobilyada şu olsun diyorum ne balayı burası olsunŞaşırdı haliyle :roflol:
kızlar bana birisi nasıl resim yükleyebileceğimi anlatabilir mi
a.s.a.s. Dilemm boşuna kanım ısınmamış dermişim:) Süpersin yawwwwa.s.otel bakıodum kusa
Kuş bak şimdi;kızlar bana birisi nasıl resim yükleyebileceğimi anlatabilir mi
]
nişanlım marmaristen yer ayırttı cokda uygun 5 gece 1000 tl herseyde dahil:asigim:
Dayanamadım sevgülümü arayıp söyledim kıbrısı:) Çok heyecanlandı söylememe. Çocuk ağzım var dilim yok sanıyor böyle şeylerdede. Acayip eko gelinim çünkü. Ne mobilyada şu olsun diyorum ne balayı burası olsunŞaşırdı haliyle :roflol:
Sizin otel neresi bebem?
olurmu canm öle sey.bende bgn ögrendm cevapla yazan yernde gelısmıs cevap yazıo oraya tıklyarak yukleyebılırsn canım
kuş sana 2 secenek işte ya side kaya otel yada kıbrıs
:lepi:a.s.a.s.a.s.a.s. Kız varya kıbrıs hiç ama hiç aklımda yoktu süpersin hh madem fiyatlar aynı:)
Bebemmmmmm sence 4 gece ya da 3 gece ortalama ne olur?j Ben saftrikimle konuşayım akşama ona göre kesin bişey söylesem olur mu kuş?jgit kuş git burda 200 tl olan cantayı oradan 70 tl aldım burda 70 tl olan içkiyi oradan 30 tl adım alısverişte yaparsın kuş ama kesin kıbrıs düşünürseniz söle ben sana cok iyi bişiler yapcam
allammmm ya ben öleyim ya
kıza bak 60 kg.lardan bahsediyor
sen ona kilo diyorsan ben kendimi ne olarak göreyim hiç bilemedim
şu evlilik işi ortaya çıkana kadar
tombişler çevresinde ki herkesi eğlendirir,mutlu eder,neşe kaynağıdırlar tezini savunup mutlu mesut yaşıyordum
ama o gelinlik yokmu....işte her şey onunla başladı .....
Bebemmmmmm sence 4 gece ya da 3 gece ortalama ne olur?j Ben saftrikimle konuşayım akşama ona göre kesin bişey söylesem olur mu kuş?j
Ay sabahtır beynini kemirdim afedersin tekrar yaww.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?