-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

allammmm ya ben öleyim ya
kıza bak 60 kg.lardan bahsediyor
sen ona kilo diyorsan ben kendimi ne olarak göreyim hiç bilemedim
şu evlilik işi ortaya çıkana kadar
tombişler çevresinde ki herkesi eğlendirir,mutlu eder,neşe kaynağıdırlar tezini savunup mutlu mesut yaşıyordum
ama o gelinlik yokmu....işte her şey onunla başladı .....

Ben elma sirkesini bir aya oldu işte içeli hala da bırakmış değilim ama aç karnına da pek iğrenç oluyooo ha böööööööü ziraaa faydasını da saymakla bitmez

kıbrısa 52 tl aldım gecen hafta bilet canım tutturana kaydirigubbakcemile3 bak side kaya otel 2 kişi 5 gece 1330
bak link bu tıkla foto fln var

balayı

hşb cicişlerrra.s.şu sirkeyi bide bana anlatın nedir o faydası varmı nası yapılıo:uhm:
öncelikle elma sirkesi doğal bir yaşam iksiridir,bir bardak suyun içine bir tatlı kaşığı dolusu elma sirkesini koy isteğe bağlı olarakta bir tatlı kaşığı bal da koyabilirsin ben balı sevmediğim için koymuyorum ama ballı da güzel oluyo muş düzenli olarak bu iksiri içtiğinde prensese dönüşebilirsin

Bebem ben sabahları aç karına (yemeklerden yarım saat önce yapamasamda sen yap) 1 yemek kaşığı elma sirkesi içiyorum. Tadı öğhhhhhhh ama alışıyor insan zamanla, yağ yakıyormuş. Kızlarda kullanıyormuş. Bi kaç hafta oldu başlayalı şimdilik fark olmasada zamanla daha fazla olacak gibi:) Bu yani kuşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…