-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

dilek canım o modeli ben de buldum hatta kaydettim pc.ye
yalnız şöyle bir şey var şimdi alltan takılırsa duvağım
benim nikah düğünde olacak ve salona ilk girerken ve nikah bitimine kadar kapalı olacak duvağım
eeeee o altten nasıl öne doğru atılıpta yüzümü örtecek ki?
sırf bu yüzden bu modelden vazgeçtim canım ya

bak bos duvak iste gelinlikciden ben istemeden vermişlerdi duvagını alttan takarsın onuda üstüne öyle örtersin nikahta sonra alırsın üstünden yani sen bilirsin

sulugözcümson 22 günümüz kaldı
koşturmacalar......sıkışıklıklar...gerginlikler... had safhada
ama heyecan hepsinden fazla....
porselen makyaj düşünmüyorum açıkcası.doğal olsun istiyorum....
evle ilgili hemen hemen bir çok işlem tamamlandı,az önce doğalgazımız da açıldı,bu hafta içinde beyaz eşyalarım da gitmişti eve,ee mobilyalarım da daha önceden gitmişti
yarın çeyizim gidecek eve,onlar yerleşecek falan
Ada'nın masal evi tam ev olacak anlayacağın :)))

aynen ben de öyle yapacağım sanırım
peki o boş duvak verdiler dedin ya onun da kenarların da dantel var mıydı???

ya canım benim yerine olmak isterdimç
Kendine ait dünyana adım adım yaklaşıyorsun
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah :Saruboceq:

anaam gelinin seti benimkinden zemuszemus

su seti mi su yolu mu öyle bişey dimi bende düğünde böyle istiyorum :sm_cool:

aynn canım yaa 3 hafta kladı bnmde evim hazır düğün gününü bkliyorum artık nasıl olucak çok merak ediyorum heycan var stres var annem diyoki sn ne biçim gelinsin hakiki ya paspal paspal dolaşıyom kendimden geçmiş gibi neden acaba ya

kuaföre bırakmayın valla ben sarı yaptım makyajımı bana gelmiş oradaki kız dioki yeşil kalem veriyim altınada yeşil sür gözüne öyle bi baktımki kız sesini çıkaramadı

kolay gele adacııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…