-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

valla mutlaka prova yaptırın mutlaka yok yaparız fln demeye kanmayın mutlaka prova yaptırın

yok canım direk maşa istiyorum toplu dediğim çiçek takacaklar ya öyle toplayacak yukarı doğru
Benim saçlarım uzun ve siyah bu modelin aynıs olur diye düşünnüyorumm ama emin değilim..

gizemmmmmmm ;

Nişan Bohçası Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Nişanlanacak olan çiftlerin aileleri karşılıklı olarak nişan bohçası hazırlarlar. Nişan bohçasnın verilmesi, yöreye göre, nişandan önce, nişan töreninde ya da nişandan sonra olabilir.

Nişan bohçalarının içinde bulunması gerekenler de yöreden yöreye farklılık gösterebilir.

Erkek tarafının hazırladığı bohçada; gecelik takımı, iç çamaşırları, sabahlık, parfüm, makyaj seti, çanta, ayakkabı, etek ve ceketten oluşan bir takım yada elbise ile terlik bulunur.

Kız tarafının hazırladığı bohçada ise pijama, iç çamaşır takımı, tıraş seti, terlik, gömlek, kravat, kemer, çorap ile parfüm bulunur.

Tüm bunlara ilaveten kayınvalide ve kayınpederlere de hediyeler gönderilir.

Nişan töreninde geline takı takılması da adettendir

valla mutlaka prova yaptırın mutlaka yok yaparız fln demeye kanmayın mutlaka prova yaptırın

Ben düğünde yada nişanda düşünmüyorum prova ne saça ne makyaja ne olursa olsun o gün ben belki beğenecem mutlu olucam falan 2 kez aynı model aynı şeyler çıkmaz
bu sefer var ya saçımı yapacak adamı elimden kimse alamaz :jeyyar::jeyyar:

aman ne bilim biz ona kısaca set diok :roflol:

Her setin ayrı bi adı oluyormuş genelde komple set işte yerimseniben

canım benim kendi saçlalarım omuzlarımda falan ama çıtçıtlarım var kalçalarıma geliyor.Sende öyle bişey yap kirala 1 günlük falan.

benimde çıtçıtım varda saçım artıkım uzadı gecen taktım masa yaptım uzun gibi göründu cıkardım aksam baktım zaten sacımın boyundaymıs

ya şu magnum mini reklamında bi adam cıkıodu coooook yakısıklı kocişi deli ediodum onla öldürürüm o adamı dedi ogunden beri reklamın o kısmını kaldırmıslar cıkmıııı artık o adamkaydirigubbakcemile3

kıs senin kociş adamı öldürmüş olmasın vah vah çokta gençti yavrum yaa gitti:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…