-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sac makyaj abartısız ama şık olsun istiorum öle suratımda bi karıs boyayla gezmek istemiorum bide 3saatlik yola gitcemboshayallersmile

sac makyaj abartısız ama şık olsun istiorum öle suratımda bi karıs boyayla gezmek istemiorum bide 3saatlik yola gitcemboshayallersmile

dikkat et canım yeteneğin var ise kendin yap yada yapanı yönlendir.

ben tanıodumda ne oldu mafoldumben

Biz mesela sözde makyajımı yengemle yaptık Allah var her türlü kaprisimi kaldırır.
dedim şöyle yapalım böyle yapalım biraz o biraz ben güzel bişey çıktı ortauya laelaelaelaelae

sulugöz bi hamama git stres at hem rahatlarsın da giyin kuşan süslen püslen açık havada gez eğer nişanlında yanındaysa oooo gezin valla benim nişanlım burda yok siz bari her anınızın tadını çıkarın guclubacismile

valla ne bilim internetten arastırıorum ama onun gibide yapabilirlermi onuda bilmiorum yha istemedigim gibi olursa cok üzülürüm

ben öyle mavi far kırmızı rujla gelin olmak istemedigim için dokunmayın dedim zaten pekde anlamam makyajdan ama sürdüm sürüştürdüm eeee malzemede güzel oluncakaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar
bu heyecanı siz de en güzel şekliyle yaşayacaksınız inşallah
su yolu ben de istiyorum banane yaaa

Benim de öyle bi renkki kıyafetim parlıement mavisi mecbur açık tonlar olcak amannn düşünmüyoru o gün gelsin bana bi şevk gelir hallederim yine

Gelin makyajında önemli olan gelini zarif, masum gösterebilmektir. Bundan dolayı gelin makyajı son derece natürel olmalı, sadece gelinin güzelliğini ortaya çıkarmalıdır.

Güzel bir gelin makyajının sırları:

*Çok parlak renkler yerine mat tonları kullanın. Yoksa resimlerde pırıl pırıl parlayabilirsiniz!

*Fondöteninizi boyun renginize uyan natürel tonlarda seçmelisiniz.

adacım bu dediğinin aklımda tutucam kuaförüme aynn sölicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…