- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #20.621
yok cnm ne kırmızısı beyaz oluyoki o satenden geniş bi parça üzerinde sırıtmıyo takılar takılınca kötü oluyo sadece onu bende istemiyorum ama dediğin gibi takan görmek istiyo sanırım saçma bişi...banada keseyi açmak tuhaf geliyo yaa :S
ece evet cnm para fln takarlar şimdi nişanda da öyle oldu biz takısız yapcaz dedik
erkek tarafı iğne die tutturdu sonra çantama koydular bari bu sefer iğne bulunsun
evet beyaz daha mantıklı bazı resimlerde kırmızı görüom
bizde kınada şöle oluyo
çeyiz satan yerler kına keseleri satıyolar
onlardan alınıyo,hazır içinde kınası vs var
hani söz sepeti die aldıklaırmız varya onlardanda 2 adet oluyo
birine bu kınalar oluyo
diğerinede kına sepeti kadar küçük çerezler konuluyor
sepetlerde birilerinin eline tutturuluyor kınadan sonra dağıtılıyor
lokumda tepsiye konulup dağıtılıyor
bizde bu çerez kına kesesi lokum vs erkek tarafı getiriyor
ama sizlerde nasıl bilmiyorum
nisan ben bilmiodum ama nişanlıma söylemiştim
siz getirirsiniz hepsini die ama süslemesi fln bana ait olacak tabi kayınvaldem pek bilemez
nisan cnm ben bazen görüom kırmızı
iyi oldu söylediniz yoksa alırdım kırmızı kurdele valla
şunu da hatırlatmadan geçmeyim bu elma sirkesini günde taş çatlasın iki kez ve bir yemek kaşığı şeklinde iç fazlası ilerde kemik erimesine yol açıyo midene de dokunur fazlası ama ayarında kullanınca da harikaa sonuçlar veriyogittim elma sirkesi yoktu markette:kedi:
valla güseller heryerde adet aynı sanırım erkek tarafı getiriyoda maalesef düşünmeyenler olunca iş başa düşüyo .ben bana takacağı şeyi bile kendim alıcam eline vericem bana tak die düşünün yani...şu el açmama olayındaki hediye...
şunu da hatırlatmadan geçmeyim bu elma sirkesini günde taş çatlasın iki kez ve bir yemek kaşığı şeklinde iç fazlası ilerde kemik erimesine yol açıyo midene de dokunur fazlası ama ayarında kullanınca da harikaa sonuçlar veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?