-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sonbaharcım sen en iyisi bi iğnedanlık yaptır hem evinde de kullanırsın sevmesende birde kurdele al boş çıkmasın kimse :jeyyar:

çok güsel iğnedanlıklar hazır satılıyo
hem öle çokta pahalı değil uğraştığına değmez
ben onlardan almayı düşünüyorum

kızım onuda sen alma bak durumumuz aynı senle biliosun ama ben hiçbişiyide sunu isterim demedim denmezde bizde zaten ama kına zamanı eşim dedi zaten sana elini açman için altın alcam dimi die evet dedim bende ama bizde kaynana fln yoktu biliosun öyle evde arkadaslar arasında yaptık bişiler

sonbaharcım sen en iyisi bi iğnedanlık yaptır hem evinde de kullanırsın sevmesende birde kurdele al boş çıkmasın kimse :jeyyar:

aslında doğru şimdi insanlar gelicek bişiy takcaklar onlara değer vermiomuş durumuna düşücez dediğin gibi ordaki iğnedenliği beğenmiştim öle bişiy alıp kurdeleye taktırırız artık

cnm bizde kına da bohçada gelicek sanıyrm
eğer olursa tabi olmazsa çeyiz giderken gelicek
nişanda pek yapmamıştık
evlenirken yapıcaz denmişti onlar getircekler işte onu süslicem :)
bide o yemeni ne yaa birde yemeni mi alınıo
normalde erkek tarafımı kız tarafımı alıyor

valla nisancım bende bayılıyorum ama bizim burda ben daha hiçç görmedim iğnedanlık =(
o yüzden bi dahaki bursaya gittiğimde de bulamazsam kendimiz yapıcaz

Gizem canım benim için eklediğin çiçekleri gördüm güzel ama el çiçeğinden farkı yok. ben daha minik bişey bileklk gibi bişey sandım...

ppfffff sıkıldım işten ancak bitti

you cnm kadehi süslüyorlar
ağız kısmını kapatıolar oraya iğne takıyorlar işte takı takıcaklar ordan iğne alıp takıyor

peki o kına da alcağınız kırmızı yemeni kaç tane ki her halay çekene verilmio herhalde dimi

bizde yemeni kına yakılırken işte kınayı tutan kınayı yakan ve etrafta olan 5-10 kişiye takılır o kadar

Bizde mesela kalkıp oynayana verilir canım.:jeyyar:
Mesela havlu ve yazma olur ona göre dağıtılır

anladım cnm
bizde nasıl olur bilmiyorum hiç

yemeniyide sormak lasım bende emin değilim
annemde bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…