-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bizde yemeni kına yakılırken işte kınayı tutan kınayı yakan ve etrafta olan 5-10 kişiye takılır o kadar

Bizde mesela kalkıp oynayana verilir canım.:jeyyar:
Mesela havlu ve yazma olur ona göre dağıtılır

oo valla herkes kalkar oynar burda yetişmez o zaman kınayı tutanla yakana vermek daha mantıklı bizde de gelin almaya gelen arabalara havlu dağıtılır
her yerde aynımı acaba bu adet

Yalnış anlaşıldı galiba ben kınadan bahsediyorum.
Kına da Kalkıp oynayan her bayana takılır ama 1 tane mesela ya yazma yada havlu.
Düğünde de arabalara takışır oda o arabanın sahibine kalır yada alırsınız başkasına verirsin.

iğneyi tutuyolar ya öyle elinde boş tutacağına bununla tutuyo işte başka bişey değil hoş bi görüntü oluyo bence benim çok hoşuma gidiyo

bizde de gelin almada arabalara takılır havlu

aynı modeli eklemişiz silimm

buda başka bi örnek mesela
bu fena değil ama
bence de ece nin dediği gibi elde tek tek iğne verileceğine böyle şık hoş bişiyle tutmalarını tercih ederim

Evde de kullanamam ben kı ece paranoyağım ben.
Evde şimdi küçük yiğenlerim olucak Allah korusun batar diye :jeyyar:

yha ben kına gecesi için eldiven degilde demet akalının avcuna cicek koymuslar yha ondan istiorum ama burda bulamıorummafoldumben

valla nisancım bende bayılıyorum ama bizim burda ben daha hiçç görmedim iğnedanlık =(
o yüzden bi dahaki bursaya gittiğimde de bulamazsam kendimiz yapıcaz

kndn yaparsın ozmn cnm
olmadı ben yollarım neolcak yerimseniben

cnm nere satılır o kurdeleler süslüleri fln ben hiç rastlamadım burda

cnm bu sepet alabileceğin yerlerde olur
bindallı kınalık satılan yerlerde bulabilirsin

sor bencede nisan çünkü her yörenin adeti farklı oluyo

evet cnm farklı her yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…