-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kolay gelsin adacım bekliyoruz seni Şeniz

hadi bakalım kolay gelsin kaydirigubbakcemile resimsiz gelme sakın buraya heeee, linç ederiz baaak alsanaalsanasmile klava:

Dün Hakanla problemi hallettik :jeyyar:

ne problemi vardı? bilmiyorumkismile

nasıl halletiniz? delikafadulden çok pis sırıtmışın da ne yaptın çocuğa merak ettimm :lepi:

yaw 2 gündür falan sürekli kavga ediyorduk eeee alttan almadığım için dün görüüştük bişey yapmadım yaw hala yaşıyorr en azından.

cnm kolay gelsin
annen ağlar şimdi çeyiz giderken :gitme:

hahhaa nasıl hallettin kız
bizde sabahtan beri ikinciye kavga ediyoz çokk canım sıkılıyo çokk

zaten onun şebekliğinde trip yapamadım bile gülmekten :jeyyar:
sonra düzeldik konuştuk falan bundan sonrası için fazla aileler ile olmuycaz dedi.
eee yaz geliyor zaten hep dolaşırız pascalla falan..

aynı beni tarif ettin dese ki bitsin inanki bi saniye düşünmem yüzükleri veririm eline

Kızlar ben geldim. Herkese günaydın demek için geç bir saat mi? Öğleden sonra tiyatroya çıkacam; birkaç saat buralardayım:))

aynı beni tarif ettin dese ki bitsin inanki bi saniye düşünmem yüzükleri veririm eline

Canım bende dün onun için gittim bi nevi ama olmuyor işte.
2 Gündür gece 4e kadar düşünüyorum ben neredeyim ne yapıyorum ne olacak diye.
Benim en kötü huyum ani karar vermem ve verdiğim karardan dönmemek dün onun için çok uğraştım belkide gerçi hakanla ayrılmak mümkün değil :asigim::asigim:
Farklı birisi ne biliyim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bilmiyorum canım ya acaba yanlış bi karar mı veriyorum diye düşünüyorum
ama bi taraftan seviyorumda
sanırım bütün yük üstümde kaldığı iin bunaldım
iyi düşünüp doğru ve kesin bi karar vermem lazım

bizde hala küsüz adama bak yha hiçbişe olmamış gibi kalkmıs arkadaslarıyla gezmeye gidio ve uyandım diye aramıo bahaneside sen uyuyosundur diye aramadım bitanm.bende dedim ne halin varsa gör arama benikötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…