-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

oyyyyyyyy bu aralar kızların kavga haftası sanırımm, hepimiz bi sorun yaşıyoruz bizim sıpalarlaa

17 temmuzda canım

ozaman napuorsun hemen eskiyi unutoyrsun veeeee yeni hayatını düşünüyorsunç.
Geçmişten fayda olsaydı sana geçmişte kalmaz yanında olurdu lmaz:delikafadulden

oyyyyyyyy bu aralar kızların kavga haftası sanırımm, hepimiz bi sorun yaşıyoruz bizim sıpalarlaa

Vallahi yaw ben düzeldim sıra ecelerde :1shok:

kendimi salak yerine konulmus gibi hissediyorum yhaamafoldumben adam hiçbişe olmamıs gibi sabah cıkmıs gtmiş allahım deli olcam yanımda olsa parcalardm onukötükedihüso

benim bu güne kadar harbiden sevdiğim 3 tane oldu
bi tanesi şuanda sözlüm zaten
bi tanesi geçen sene şehit oldu :gitme: biz lisede çıkmıştık ama yine de yıkılmıştım
bi taneside ibodan önceydi hatta ibo bütün ayrıntıları falan biliyodu
onu çok sevmiştim ya gördüğüm anda içim içime sığmıyodu sonra birden kavgalar falan başladı ve biz 10 gün içinde ayrıldık ama ne ayırılma ne bir tel konuşması ne bi mesaj birden kesildi herşey mafoldumben

bayanlar geÇmıŞınıze baŞlıycam heee konuŞturmayın benı vallahı yazarımda yazarımmm konuŞamazsınız da boŞverın geÇmıŞı geleceĞınıze yanınızdakılere bakın

Çıftlerın tek ıŞı bırbırlerını mutlu etmek.

ben geçmişimden bir tek kişiyi özlüyorum ama o da hayatta değil ne yazık ki
yani o yaşıyo olsaydı biz iboyla ayrıldığımız dönemde barışırdık telrar mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…