- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #20.861
bilmiyorum canım ya acaba yanlış bi karar mı veriyorum diye düşünüyorum
ama bi taraftan seviyorumda
sanırım bütün yük üstümde kaldığı iin bunaldım
iyi düşünüp doğru ve kesin bi karar vermem lazım
bizde hala küsüz adama bak yha hiçbişe olmamış gibi kalkmıs arkadaslarıyla gezmeye gidio ve uyandım diye aramıo bahaneside sen uyuyosundur diye aramadım bitanm.bende dedim ne halin varsa gör arama benikötükedihüso
düşüncesi batsın onun bakim bana ulaşabilcekmi bidaha[/QUOTE]eeeee uyuyorsun diye uyandırmamış.
Düşünceli gözüken sevgili modeli işte :roflol:
ya onu düşünüyorum olmuyo bide diyorum ki ya evlendikten sonra da böyle kavga edersek nolur
off ya çıkamıyorum işin içinden
işleri yopun olduğunda kimseye bişey diyemiyo geliyo bana çatıyo
bak bugünkü saçma kavgalarımızdan birnin sebebini yazayımda anla yani
bunlar dün akşam mesaideydiler bende gece yatarken iyi geceler demek için aradım 2-3 defa açan olmadı büyük ihtimalle yukarda unuttu teli
neyse o arada ben yattım ve uyumuşum birden yatak sallandı tel çalıyomuş benim sesini kapttım uyumaya devam ettim 2 sefer aradı sonunda açtım ne var be uyuyorum ben dedim kaoattım
sabahta diyo ki ee niye konuşmadın
ya diyorum uyuyodum ben olsun sen beni uykudan uyandırsan ben konuşurdunm
haklsın aslında canım yaa bak üzüldüm şimdi onun haline
kız kanıma girdin hee
bugüne kadar yapmadığım tek şey tel açmamak ne kadar sinirli olursam olayım telefonu açarım bi güzel kavga ederim ağlarım bağırır çağırırım rahatlarım yaa
O orada çalışıyor eee neden çalışıyor seninle evlenmek için istese bırakır çıkamaz mı çıkar.
Daha iyi hayat için gecenin bi yarısına kadar çalışıyor bence böyle asabi davranma onun yanında olamasamda oluyormuş gibi yapyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
:1hug: ya onun gece çalışması aslında bizimle ilgili değil çünkü mesai falan almıyo
bizim çok çalışmamızın tek nedeni var ikimizde işimizi çok seviyoruz ve kendi işimiz gibi düşünüyoruz
yani ona ya da bana ya işte pazar günü gel desinler ya da iş olsun
programımızı iprtal ederiz biz
valla dün aksam bundan önceki erkek arkadasımı düşündüm oturdum cocuk benim nişanlanacagımı duyunca 3 gece içti içti agladı telefonda nede cok sevmiştim onu :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?