-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Tabikide artık sevgili değiliz be ece daha net düşünmek lazım.
Ben hakanla şuanda sevgili olmuş olsam bitmişti zaten :bbo::bbo:
aman yarın başkası ile görüşürüm derdim ve biterdi :1shok::1shok:
Onun için çok iyi düşün bende öyleyim iş-ev-nişan derken bunalıyorum.
Gözüm kimseyi görmüyor kimi kaybettiğimi anlayamıyorum eeee ya sonra :1closedeyes:

eeeee uyuyorsun diye uyandırmamış.
Düşünceli gözüken sevgili modeli işte :roflol:

Düşünceli gözüken sevgili modeli işte :roflol:[/COLOR][/B][/QUOTE]

düşüncesi batsın onun bakim bana ulaşabilcekmi bidaha

ya onu düşünüyorum olmuyo bide diyorum ki ya evlendikten sonra da böyle kavga edersek nolur
off ya çıkamıyorum işin içinden
işleri yopun olduğunda kimseye bişey diyemiyo geliyo bana çatıyo
bak bugünkü saçma kavgalarımızdan birnin sebebini yazayımda anla yani

bunlar dün akşam mesaideydiler bende gece yatarken iyi geceler demek için aradım 2-3 defa açan olmadı büyük ihtimalle yukarda unuttu teli
neyse o arada ben yattım ve uyumuşum birden yatak sallandı tel çalıyomuş benim sesini kapttım uyumaya devam ettim 2 sefer aradı sonunda açtım ne var be uyuyorum ben dedim kaoattım
sabahta diyo ki ee niye konuşmadın
ya diyorum uyuyodum ben olsun sen beni uykudan uyandırsan ben konuşurdunm

walla bende kaç gündür acaba yanlıl mı yapıyorum acaba evlenince de sürermü bu tartısmalar kavgalar diyorum bende senin gibi cıkmaza girdim ece

aynen böcüqüm ya ne yapıcam hiç bilmiyorum kimseye de anlatamıyorum
ki ben içim atmam bişeye takıldıysa o anda söylerim ama yine de içim daralıyor bu aralar
hayırlısı ne ise o olsun

Bizim de sorunlarımız var. Ancak garip olan durum bizim şu ana kadar hiç kavga etmememiz. Valla ben de çıkmaza girdim; dün kendime bir psikolog buldum; ona gidiyorum.

ben içime atarım valla ama cok sinirlendim bu sefer yanii şu son iki gündür sacma sapan hareketler yapıyor böle birisi degildi o haa nolur o deişirse bende deişirim nası davranırsa bana ona göre davranırım bende ona

Düşünceli gözüken sevgili modeli işte :roflol:
düşüncesi batsın onun bakim bana ulaşabilcekmi bidaha[/QUOTE]

Şimdi mantıklı düşiün aynısını o sana yapsa ne yapardın mesela.
çok afedersin ağzına ederdinn bu bizim içinde geçerli
Birine kızıp telefonu açmamak çok saçma bana göre yani ben erkek olsam
biri benim telefonumu açmıyor ise benim kızdırmak için yada ona bişey yaptığım için
o kişi korkuyordur gel benimle yüzyüze konuş derdini derdim heee hiç açmıyorsa da
basardım tekmeyi Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

anlıyorum seni ama sende düşün sana yapsa ne yapardın.
Belki de o anda senin seni duymak istedi madem uyandın bi açıp uyuyorum aşkım diyip kapatsaydın akannehirakannehir
fevri davranmaık oluyor bee canım bi şekilde unutoyrsun bi gün eeee kalan yalnızca izleri oluyor.
evlenince böyle olur mu büyük konuşmak istemem ama bizim kavga sebeplerimiz hep benden yana :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

sen beni yeni uyandığım zaman hiç görmemişsin belli :roflol: :roflol:
bana yapıalcak en büyük kötülük beni uykumdan uyandırmak helede sebebi saçmaysa bitti
berkeyle bu yüzden çok kavga etmişizdir biz
o sabah kalkar pcye oturur oyun açar sesi çıkar ben bağırırım falan

bizde ikimiz yüzündende kavga çıkıyo ne yazık ki yani onun dayanamadığı konular var
geçen diğer topikte yazmıştım ya hani benim ex ile ilgili o konuda da kavga ettik

speedy iide cnm benm demekki bu dün geceden planlanmış bişey ve neden bana söylenmiyo neden dün gece o kadar konustum onlarla demekki hiç ciddiye almıyor beni ve adam kalkıyo sabah aramadane tmeden arkadasıyla cıkıyo gidio cehennemin dibine gitsin.ne diye acıyımki ben bunun telefonunu daha koskoca adam düşünemiyomu herseyi ben söyledikten sonra bu ilişkinin ne anlamı kalıyorkimafoldumben

Bende sevmem uyandırılmayı yani ben uyandım mı uyuyamam mafoldumbenmafoldumben
ama ne biliyim Hakan arasa hele bide o çalışıcak ben uyuycam onu da yapmam mesela.
Hakan namaz kılıyor bazen gece geç saate kalıyor bekliyorum öyle bi ana geliyor ki kapanıyor gözlerim yine de beklertim akannehirakannehirakannehir
Düşünki evlisiniz ve ibonun karnı acıktı kalk dediii eee buda saçma ama mecbursun :1closedeyes:

haklsın aslında canım yaa bak üzüldüm şimdi onun haline
kız kanıma girdin hee

haklsın aslında canım yaa bak üzüldüm şimdi onun haline
kız kanıma girdin hee

O orada çalışıyor eee neden çalışıyor seninle evlenmek için istese bırakır çıkamaz mı çıkar.
Daha iyi hayat için gecenin bi yarısına kadar çalışıyor bence böyle asabi davranma onun yanında olamasamda oluyormuş gibi yapyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

bugüne kadar yapmadığım tek şey tel açmamak ne kadar sinirli olursam olayım telefonu açarım bi güzel kavga ederim ağlarım bağırır çağırırım rahatlarım yaa

Benimde senin gibi bi durumum var eski erkek arkadşaım buraya geldiğinde bi bomba kopacak :S
Onun için inşallah gelmez diye dua ediyorummmm :Saruboceq:

bugüne kadar yapmadığım tek şey tel açmamak ne kadar sinirli olursam olayım telefonu açarım bi güzel kavga ederim ağlarım bağırır çağırırım rahatlarım yaa

Benimde en çok kızdığım şeydir.
yani diyorum o telefon ne olursa olsun açılacak deki müsati değilim ama aç :lepi:

:1hug: ya onun gece çalışması aslında bizimle ilgili değil çünkü mesai falan almıyo
bizim çok çalışmamızın tek nedeni var ikimizde işimizi çok seviyoruz ve kendi işimiz gibi düşünüyoruz
yani ona ya da bana ya işte pazar günü gel desinler ya da iş olsun
programımızı iprtal ederiz biz

valla dün aksam bundan önceki erkek arkadasımı düşündüm oturdum cocuk benim nişanlanacagımı duyunca 3 gece içti içti agladı telefonda nede cok sevmiştim onu :gitme:

off kıyamet kadar basit bir kelime yok ki ersin gelmedi abisini gördüğüne bu kadar sinirlendi

anladım canım yine de olsun 2 kez düşün 1 kez uygula sen akannehir

valla dün aksam bundan önceki erkek arkadasımı düşündüm oturdum cocuk benim nişanlanacagımı duyunca 3 gece içti içti agladı telefonda nede cok sevmiştim onu :gitme:

Canım senin düğüne ne kadar kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…