- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #20.981
yarışmaya istanbuldan katılıyorum,yeni bir işim var diye mutluyum,meb demi çalışsam özelde mi diye düşünüyorum :) hangi anlamda bahsedeyim?bende sizleri tanımıyorum ama evliliğe benden çok daha yakın olduğunuzu biliyorum bir tek :) you_know gel yardım et
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/351264-yanlis-anladigimiz-sarki-sozleri-3.html
kızlar ben koptum sizde okuyun keyiflenin birazcık
yarışmaya istanbuldan katılıyorum,yeni bir işim var diye mutluyum,meb demi çalışsam özelde mi diye düşünüyorum :) hangi anlamda bahsedeyim?bende sizleri tanımıyorum ama evliliğe benden çok daha yakın olduğunuzu biliyorum bir tek :) you_know gel yardım et
:lepi: nerden mezunsun? ne zaman mezun oldun? ohaoldumsmile
hayatında var mı biri? :kedi:
ben de öle pek yakın değilim evliliğe ama bu topiki çok seviyoooorum :kedi:
henüz mezun değilim hocam ben ama 5 yıldır özel ders veriyorum,dersanelerde çalışıyorum,şimdi de o dersanenin ikinci şubesine stajer değil de öğretmen olarak çalışmay başladım bu yüzden eğitimci yazdım,öğretmen değil.
Hayatımda çok güzel bir şey var opuyorumnanaktan 5 yıldır beraberiz hatta 27 nisanda 5.yıl bitiyor kendi aramızda sözlüyüz,cadı bir kayınvalidem var galiba eyvahedigeldismile
siz nişanlı falan değil misiniz?mebde mi çalışıyorsunuz?
bence ceyiz hızırlıklarına baslaaa bu işler kısmet sakın büyük konuşma cnm bi bakarsın aniden apar topar evlenmişsin ama orta da ceyiz yok hihoyyyt
canım valla korkuyorum şimdi garantisi biter,beğenmem falan diyorum sonuçta yeter ki para olsun mağazalarda çok,evde boşuna duracağına diye düşünüyorum para biriktirmeye çalışıyoruz hatta geçen dedim ortak hesap yapalım you_know ve diğerleri kızdı bana bilmiyorumkismile
hımmm, o zaman nerden ne zaman mezun olacaksınn kaydirigubbakcemile3 ben mebde çalışıyorum, ilköğretimde, bu sene 2. senem zemuszemus
biz maalesef nişanlı değiliz daha, sözlü bile değilizzz mafoldumben
aileme söyledim ama henüz bi tanışma girişiminde bulunmadırlarrrr mafoldumben bulunmuyolarrr mafoldumben
akıllan biraz akıllan daha resmiyet yok dioz sana ortak fln işlere girme sen kendin biriktir oda kendi biriktirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?