-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yarışmaya istanbuldan katılıyorum,yeni bir işim var diye mutluyum,meb demi çalışsam özelde mi diye düşünüyorum :) hangi anlamda bahsedeyim?bende sizleri tanımıyorum ama evliliğe benden çok daha yakın olduğunuzu biliyorum bir tek :) you_know gel yardım et

Son düzenleme:

bi kerede ben olmadan bişiler yap:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:lepi: nerden mezunsun? ne zaman mezun oldun? ohaoldumsmile

hayatında var mı biri? :kedi:

ben de öle pek yakın değilim evliliğe ama bu topiki çok seviyoooorum :kedi:

:lepi: nerden mezunsun? ne zaman mezun oldun? ohaoldumsmile

hayatında var mı biri? :kedi:

ben de öle pek yakın değilim evliliğe ama bu topiki çok seviyoooorum :kedi:

henüz mezun değilim hocam ben ama 5 yıldır özel ders veriyorum,dersanelerde çalışıyorum,şimdi de o dersanenin ikinci şubesine stajer değil de öğretmen olarak çalışmay başladım bu yüzden eğitimci yazdım,öğretmen değil.

Hayatımda çok güzel bir şey var opuyorumnanaktan 5 yıldır beraberiz hatta 27 nisanda 5.yıl bitiyor kendi aramızda sözlüyüz,cadı bir kayınvalidem var galiba eyvahedigeldismile

siz nişanlı falan değil misiniz?mebde mi çalışıyorsunuz?

bence ceyiz hızırlıklarına baslaaa bu işler kısmet sakın büyük konuşma cnm bi bakarsın aniden apar topar evlenmişsin ama orta da ceyiz yok hihoyyyt

hımmm, o zaman nerden ne zaman mezun olacaksınn kaydirigubbakcemile3 ben mebde çalışıyorum, ilköğretimde, bu sene 2. senem zemuszemus

biz maalesef nişanlı değiliz daha, sözlü bile değilizzz mafoldumben

aileme söyledim ama henüz bi tanışma girişiminde bulunmadırlarrrr mafoldumben bulunmuyolarrr mafoldumben

bence ceyiz hızırlıklarına baslaaa bu işler kısmet sakın büyük konuşma cnm bi bakarsın aniden apar topar evlenmişsin ama orta da ceyiz yok hihoyyyt

canım valla korkuyorum şimdi garantisi biter,beğenmem falan diyorum sonuçta yeter ki para olsun mağazalarda çok,evde boşuna duracağına diye düşünüyorum para biriktirmeye çalışıyoruz hatta geçen dedim ortak hesap yapalım you_know ve diğerleri kızdı bana bilmiyorumkismile

akıllan biraz akıllan daha resmiyet yok dioz sana ortak fln işlere girme sen kendin biriktir oda kendi biriktirsin

canlarimmmmmm
geldim,evdeyim su an
yorgunluktan bitap haldeyim oglenki 24 sayfanin uzerine bir 14 sayfa daha eklenmis
okuyacagim ama biraz dinlenmeliyim
sizi habersiz birakmamak icin girdim topige
ceyiz evden gidis anindan itibaren evin son bitimine kadar bir suru foto var elimde
sarji bitti makinenin sarja koydum gelir gelmez,sarji dolsun ilk is fotolari yukleyecegim
album yapacagim ki hepiniz hangi saatte girerseniz girin gorebilesiniz diye...
ne farkli bir duygu bu...
yuzyuze gorusmesekte,sesinizi duymasamda kendimi size karsi sorumlu hissettim ve evde fotolari bir cekisim var ki o karmasada,annemler noluyor simdi sirasimi dedikce
olmaz arkadaslarim bekliyor cekmem gerek dedim,
Ada kiz sizi seviyor,
gorusmek uzere..
.

fena pot kırdım o zaman çok üzgünüm :kedi: bir sorun mu var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…