- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.001
canlarimmmmmm
geldim,evdeyim su an
yorgunluktan bitap haldeyim oglenki 24 sayfanin uzerine bir 14 sayfa daha eklenmis
okuyacagim ama biraz dinlenmeliyim
sizi habersiz birakmamak icin girdim topige
ceyiz evden gidis anindan itibaren evin son bitimine kadar bir suru foto var elimde
sarji bitti makinenin sarja koydum gelir gelmez,sarji dolsun ilk is fotolari yukleyecegim
album yapacagim ki hepiniz hangi saatte girerseniz girin gorebilesiniz diye...
ne farkli bir duygu bu...
yuzyuze gorusmesekte,sesinizi duymasamda kendimi size karsi sorumlu hissettim ve evde fotolari bir cekisim var ki o karmasada,annemler noluyor simdi sirasimi dedikce
olmaz arkadaslarim bekliyor cekmem gerek dedim,
Ada kiz sizi seviyor,
gorusmek uzere...
fena pot kırdım o zaman çok üzgünüm :kedi: bir sorun mu var ki?
bi sorun yok gibi, ben de bilmiyorum ki eyvahedigeldismile anlattım böle böle biri var, evlilik düşünüyoruz diye, sordular bi sürü, cevapladımm, hayırlısı ne diyelim dediler ama hiç kendisiyle tanışmak falan istemediler daha eyvahedigeldismile
hoş geldin karabocuq kaydirigubbakcemile5
canlarimmmmmm
geldim,evdeyim su an
yorgunluktan bitap haldeyim oglenki 24 sayfanin uzerine bir 14 sayfa daha eklenmis
ceyiz evden gidis anindan itibaren evin son bitimine kadar bir suru foto var elimde
sarji bitti makinenin sarja koydum gelir gelmez,sarji dolsun ilk is fotolari yukleyecegim
yuzyuze gorusmesekte,sesinizi duymasamda kendimi size karsi sorumlu hissettim ve evde fotolari bir cekisim var ki o karmasada,annemler noluyor simdi sirasimi dedikce
Ada kiz sizi seviyor,
gorusmek uzere...
hşb şekerimgamyoncuiremsu
şımarma ne bu çocuksu hareketler :umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canlarimmmmmm
geldim,evdeyim su an
Ada kiz sizi seviyor,
gorusmek uzere...
Böcükkkkkkk nasılsın kuş?j Sevgilini afettin mi hemen?jsabah beri kendimi parçaladım kimse görmedi nabim biri görünce sevindirik oldmlaelaelaelaelae
Böcükkkkkkk nasılsın kuş?j Sevgilini afettin mi hemen?j
sabah beri kendimi parçaladım kimse görmedi nabim biri görünce sevindirik oldmlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?