-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Bebem süper olur evet. :dance::dance: Ayrıca sırf bu akşama senin fotolara rahar rahar bakayım diye ablamlarda kalmadım inanır mısın Adacım:lepi:
Kızlar hoşgeldinizzzzz.

fena pot kırdım o zaman çok üzgünüm :kedi: bir sorun mu var ki?

bi sorun yok gibi, ben de bilmiyorum ki eyvahedigeldismile anlattım böle böle biri var, evlilik düşünüyoruz diye, sordular bi sürü, cevapladımm, hayırlısı ne diyelim dediler ama hiç kendisiyle tanışmak falan istemediler daha eyvahedigeldismile

kesin bana da yaparlar valla eyvahedigeldismile zaten ingilizce öğretmenlerinin kaderidir birazda hep geç evlenirler nedense.Babam böyle işlere karşı ama erkek arkadaşım geçen yıl annemle tanıştı :Saruboceq:

adaaaa kuşum valla gözüm altlarda kaldı bakmaktan kusum bugun yarın sınav varya kociş evde ondan gelemedim kuzum ders calısıo içerde arada gidip kafasına vuruyorum çalış çalış diyekaydirigubbakcemile3

ya çok şekersin ada. hoşgeldin buyrunnnnnnnnn . bekliyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…