-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

burdaki kızlar çok tatlı kıııız gelsinlerde sende görürsün hem tavsiyede alırsın

ay evet evet iyi olur ben daha çeyiz yapmıyorum ama beni de alın aranıza kaydirigubbakcemile5 bosch ürünlerini alcam,shaffer alcam,hisar alcam you_know neyi alsa güzeldir ben onun aldıklarını alcam yani çeyiz için en kalitelileri bunlar kaydirigubbakcemile5

jean cim hoşgeldin aramızaaa, bu arad meslektaşız sanırım :) I am an English teacher, too hihoyyyt

burdaki kızlar çok tatlı kıııız gelsinlerde sende görürsün hem tavsiyede alırsın

Sende öylesin bebemmmmmmmmmmmm. :asigim:a.s.
Adanın evi görüktü mü yaww. Adam evini hemen kaldırma ya da albüm yap. Görebilelimmm.
Yeni gelen hatunlar hoşgeldinizzzzzzzz.

yuppi çok sevindim hocam,ben de eğitimciyim şuan öğretmen olacağım yakında :) dersanede işi başladım opuyorumnanaktan

bende diyorumki aaaa benim esyalarımın markaları kaydirigubbakcemile3
kıslar bir hafta kaldı nişana. düşündükçe afacanlar basıyor.

afakanlar olmasınkaydirigubbakcemile3

you_know ben birtek senle konuştuğumdan bunların iyi olduğunu biliyorum tabii bir de bunlar nerden ucuza alınır o var :)Hocam güzelmiş bindallı genelde kırmızı görüyorum ama bu da iyi

kız ben bindallılar diye baslık acmıssın ya oradakilerden ilk bastakini begendim elbisenin üzerine giyileni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…