-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

neyse çok heyecanlandım ben yatıyorum artık dinlenmeliyim biraz :)
öpüyorum hepinizi
speedy tekrar hayırlı olsun mutlu huzurlu giy hepsini inşallah
iyi geceler herkese

ay benim hic ceyizim yok ya,hic önem vermedim zamanindan beri böyle seylere
annem hep sunui bunu alalim ceyizine derdi bende engellerdim
ileride en güzelinden en yenisinden aliriz diye
simdi keske alsaymisim diyorum
cok zorlanicam mafoldumben

Ben heryeri kum beji yaptım bosver renkli boyanmış duvar evi biraz boğabilio ama aksesuarlarla renklendirmek çok hoş modern bi görüntü verio yinede sen bilirsin

kızlar günaydın nasıl geçti bakiyim bensiz 3 gün varmı yeni olaylar taze üyeler casus gibin misafirler
haftasonum çok güzel geçti.cuma gününden beri hiç uyumuyorum 2 şer saatlik uykuyla sınavlara girdim pestilim çıkmış vallahi ölü gübiyim eroinmanlara döndüm gözlermn altı mor içi kıp kırmızı ıyk sınavlarım idare ederdi başarılar dileyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Daha sınıfı geçtiğim belli olmadan nişanlıcım hediye almış bana dün samsung telefon uzun zamandrda istiodm he çok mutluyum.Evimde mutfak dolaplarım takıldı haftasonu boyası tamamlandı şimdi bitek laminat parkeler kaldı oda bu hafta halledilir kısmetse önümüzdeki hafta mobilyalarım geliyo evi yerleştirmeye başlıyoruz düğüne 2 hafta kalada çeyiz gitcek büyük ihtimalle annem 1 hafta kala dio ama benim finallerime denk geliyo çok zorlanırım bakcaz artık çaresine özledim siz ayh çok yazdım sabah sabah

günaydın kızlar:)
hilalcim; inş. sınavlarından güzel sonuçlar alırısın.. hediyende hayırlı olsun bakalım... güle güle kullan canım..
ee hadi bakalım, seninde yavaş yavaş ev telaşın başlıyor... her adımda evin daha da güzelleşicek.. daha da içine sinicek ve çeyizinde gidince evinden çıkmak istemeyeceksin:))
allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin... ve en önemlisi kem gözlerden sakınsın canım benim:))

amin canım çok saol.inş sene kaybetmem yahu hem çalış hem evlilik hazırlıkları hem oku zor oluo biran önce de mali müşavir olmam lazım bu sene kalırsam bittim çok teşekkür ederim evet gittikçe güzelleşio sanki sihirli bir el dokunuyo gibi ilk tadilata başlarken evin harabeden farkı yoktu şimdi ise çok çok güzel bide dediğin gibi çeyizler gittimi ohh mis hiç çıkmam herhalde seninde 5 günün kaldı yahu nasıl gidio bakiyim hazırlıklar dans parçalarını flan ayarladın mı ayakkabının altına benide yaz

iyyiimm şekerimm
eşim film izliyo bende dedim bir haftadır bakamadığım kk ya bakıyımmm
siz naptınız bakalım bensiz
geçmişi okumam mümkün değil yüzlerce sayfa :) özet geçin bakalımm :))

canım bnm ya seni görmek ne güsel
tekrar tebrikler canım

düğün sonunda, damat halayı oynarken

zemin o kadar kaygandıki, bikaç kez düşme tehlikesi geçirdim ama uslanmadım sonunda düştüm :))

ay kıyamam bide düşmüş :1hug:

- 10 Nisan - gulsunn - düğün
- 24 Nisan - adaer - düğün
- 24 Nisan - sulugoz - düğün
- 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün

- 06 Mayıs - esra8608 - nikah
opuyorumnanaktan - 08 Mayıs - aslhsnkyk - nişan
- 09 Mayıs - cute - düğün
- 16 Mayıs - =)yesil(= - nikah
- 30 Mayıs - Boswer - düğün
opuyorumnanaktan - 04 Haziran - speedy-gonzales - nişan
- 05 Haziran - hilal_im - düğün
- 6 Haziran - sea.1013 - düğün
- 12 Haziran - esra8608 - düğün
- 12 Haziran - organiksheker - düğün
- 13 Haziran - heraaaa - düğün
- 13 Haziran - yarenka - düğün

opuyorumnanaktan - 15 Haziran - ece - nişan
- 17 Haziran - Selen_Ay - 1.düğün
- 19 Haziran - eregli - nikah
- 19 Haziran - Selen_Ay - 2.düğün
- 20 Haziran - nem - düğün

- 25 Haziran - graceful - düğün
- 26 Haziran - ndrcn - düğün
- 27 Haziran - nlyfrtclk - düğün
- 10 Temmuz - bebemmm - düğün
- 10 Temmuz - DaMla - düğün
- 10 Temmuz - eesra - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 17 Temmuz - ciLeKLiMm - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 18 Temmuz - dreamlife - nikah
- 19 Temmuz - em4561 - nikah

- 24 Temmuz - dreamlife - düğün
- 25 Temmuz - empatik_ - düğün
- 25 Temmuz - laydy - düğün
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - MELTEMRE - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
- 25 Eylül - sirkencubin - düğün

evt yaa.. çok az kaldı canım... dün de dini nikahımız kıyıldı ama aksilikler bırakmıyor yakamızı... nazaramı geldik bilmiyorum.. heran birşey oluyor, korkmaya başladık artık... annem bugün okutucak bizi ve evimizi...
bütün şarkılar hazır canım.. bugün slaytı bitirmeyi düşünüyorum...
ayy dün ayakkabının altını yazdım valla...kız seni en yazcam bee.... şurda ne kalmış gitmene...

nisancım... günaydın... hoşgeldin:)

aman canım kendi kendinizi de okuyun bol bol yeni kurulan evlerde herkesn gözü kalır Allah art niyetlilerden korusun nazarlardan esirgesin amiinn. olsun kız sen yaz belki daha erken giderim haha bitir bakalım slyatını hadi hayırlı olsun inş adacımın tabiriyle masal gibi bir düğün olur

neyse çok heyecanlandım ben yatıyorum artık dinlenmeliyim biraz :)
öpüyorum hepinizi
speedy tekrar hayırlı olsun mutlu huzurlu giy hepsini inşallah
iyi geceler herkese

amin canım inşallah isteyen herkeze nasip etsin rabbim :Saruboceq:

evet canım canlı bak böle bişi

yaw bu çok güzel ama yaprakları falan düşer oynarkenm şey yaparken lmaz:

günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…