-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar bu hafta sonu evdeydim kolayda olan bikaç parçanın resmini çektim onları ekliyim size

mutfak takımım mutfakta dantel sevmediğim için böyle aldım bende

nevresim - pike

bu havlulardan 3 paket var bimden almıştım

bunlar çamaşırlar

bu battaniyem

bu pamuk saten pijama annemle almıştık kınada giyerim belki zaten 3 takım oldu saten pijamam ne yapıcaksam o kadarını

bunlar patikler

hilal aynı ev lazım aynı oda lazım aynı yatak lazım :aklinialirimsmile

nisan aynen canım bizim burdada var alcam ben de
hatta yatak odasına almıştım 3 mtre 15 mi 20 mi neydi fonlarda tanesi 15 ten 30 toplmada 45 e kapandı ve şuan yatak odasına uyuo perdenin genişliği
bi tanede lila-kahveli perde almıştım 3 metre 20 lira idi
o büyük geldi ama aldığım yer hala duruo ya değişiriz yada kestiririz
küçük olcağına büyük olsun odanında rengi cuk oturdu lila
bi kaldı salon iki cama alıncak mutfağa küçük bişi olcak okadar

ecee çeyizlerini gördüm hepsi birbirinden güzel
sen de mutfak konusunda bendensin dantel aldırmadım anneme
kınada pjama mı giyili ilk kez duydum senden

gülsüncüm baya komik olmuş
ben olsam çok gülerdim :)
gülsüncüm düşündüm valla gülmemek için zor durmuşsunuzdur :))
nişanlım hiç ciddiyetini bozmadı ama ben dayanamadım... kafamı önüme eğip güldüm valla:))

ececimcanım güle güle kullan hepsini... çok güzeller...yalnız sana tavsiyem, iç çamaşırlarında biraz renli şeyler al bundan sonra.:kedi:.. yeter bu kadar bembeyazyasakkelime

Ben heryeri kum beji yaptım bosver renkli boyanmış duvar evi biraz boğabilio ama aksesuarlarla renklendirmek çok hoş modern bi görüntü verio yinede sen bilirsin

Kum beji istiyodum bende normalde beyazla nasıl olur tam gözümde canlandıramadım.Belki iki duvarı renkli iki duvarı kum beji yapabilirim

ay gülsün şimdi okudum dini nikahta tamam hee:)
ben gülerdim dayanamazdım hehe
gol gol gooool
beni araya sıkıştır kullanıcı paneline bak ismim orda vaa

HİÇ beğenmedim ece sleepy.

:roflol: :roflol:

ecee çeyizlerini gördüm hepsi birbirinden güzel
sen de mutfak konusunda bendensin dantel aldırmadım anneme
kınada pjama mı giyili ilk kez duydum senden

canım kına yakılırken burda bazıları pijama giyiolar ama ben kesin kararımı vermedim
beğenmene sevindim canım daha iyileri senin olsun inşş
mutfakta dantel bende hiç istemedim annem olmaz öyle şey falan diyodu baştan ama kandırdım onu da :jeyyar:

ececimcanım güle güle kullan hepsini... çok güzeller...yalnız sana tavsiyem, iç çamaşırlarında biraz renli şeyler al bundan sonra.:kedi:.. yeter bu kadar bembeyazyasakkelime

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sağol canımm

ecee bende kandırdım hehe
iki kez götrüdü beni almaya
,kisinde de almadım:)
bu savaşı ben kazandım mutluyum 300 küsür vermedim dantele kullanmicağım şeye

ecee bende kandırdım hehe
iki kez götrüdü beni almaya
,kisinde de almadım:)
bu savaşı ben kazandım mutluyum 300 küsür vermedim dantele kullanmicağım şeye

iyi yapmışın valla vanım
benimkisi kendi örücekti ama kıyamadım
zaten bi dünya şey ördü hiç birini doğru düzgün kullanmıcam
o 300 lirayla evine bi dünya şey alırsın valla süper bi karar vermişsin

yha ben kına gecesi için eldiven degilde demet akalının avcuna cicek koymuslar yha ondan istiorum ama burda bulamıorummafoldumben
canım ben aldım 2 tane... eminönünden... 2,5 TL idi tanesi.. bulamazsan eğer... düğünden sonra gelinliği bırakmak için gititğimde alır sana gönderirim kargoyla... ne zamandı senin düğün??

çok uyguna almışsın cnm ne güsel

canım ben aldım 2 tane... eminönünden... 2,5 TL idi tanesi.. bulamazsan eğer... düğünden sonra gelinliği bırakmak için gititğimde alır sana gönderirim kargoyla... ne zamandı senin düğün??

Gülsün onlardan ben de istiyorum. Eğer ankarada bulamazsam seninle iletişime geçsem yolun oraya düştüğünde bana alıp gönderebilir misin?

gulsunn çok pahalı almışsın canım yaa
ben netten buldum 10 tanesi 3 lira
bizim burda da 10 tanesi 5 lira

sirkencubin lepi ve ben annelerimizle mutfağa dantel takım almamak konusunda savaş vrdikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…