- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.321
aman misafirişko gelmiş
Kızlar şoklardayım. Notebookumu teknik servise vermiştim cuma günü; 8 ay içinde 3. kez verişim. Şu ana kadar çok ilgisizlerdi bu sefer onlar beni aradılar :))))
saol cnm birde şimdi arkadaşım bakırköy dediiLEvrek canım EMİNÖNÜ-FATİH BURAlara bakarsan bulabilirsin
sipit yürü git dedin gitmiş misafir
saol cnm birde şimdi arkadaşım bakırköy dedii
hiç gitmedim o taraflara bir tek eminönünü biliorum ayrıca h.sonu bi tane sordum 600tl dedi şok oldummmm:1shok::1shok:
yok cnm maltepede sordum 600tl dedi hani şu ezel show tvdeyken dizi tanımı gibi bişey dönüyodu orada cansu derenin kıyafeti vardıya yavru ağzı tonlarında dizinin altından sonra genişleyen bi elbiseydi onun gibi bişeydi bide ind. hali 600 şok oldum piskopata bağladım yaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ÖYLE eğitimli misafir caım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
eminönünde mi 600 YTL dediler ben haftasonu oradaydım.
50 YTL+bide 160 YTL 2 tane abiye beğendim öylesine sordum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Fatihe de bakabilirsin ama maxımum 200 YTLsırnaşık şeysırnaşık şey
sonuc ne peki bende aynı durumu yasadımda aldıktan 15 gun sonra kardeşim tusunu kırdı git gel git gel 2 sene gecti garanti bitti garanti sonunda 900 lira masraf cıkardılar bende yaptırmadım baska yere baktırdım içinden parca değiştirmişler servisteakannehir alsanaalsanasmile 300 liraya yaptırdım sapasağlam maşallah opuyorumnanaktan
aman Dilek bende sinir oluyorum heee böyle misafir falan çok saçma.geliyorsan gel gelmiyorsan da yürü git...
saol cnm birde şimdi arkadaşım bakırköy dedii
hiç gitmedim o taraflara bir tek eminönünü biliorum ayrıca h.sonu bi tane sordum 600tl dedi şok oldummmm:1shok::1shok:
yok cnm maltepede sordum 600tl dedi hani şu ezel show tvdeyken dizi tanımı gibi bişey dönüyodu orada cansu derenin kıyafeti vardıya yavru ağzı tonlarında dizinin altından sonra genişleyen bi elbiseydi onun gibi bişeydi bide ind. hali 600 şok oldum piskopata bağladım yaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
50 ve 160 süper fiyatlar vallaaa teşekkürler cnmmm
speedy kaçırmışsın kız misafiri: )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?