- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.401
ayyy yavaş yavaş başladı heyecan... ama tedirginlikte var.. o kadar çok askilik oluyorki son bir haftadır... korkuyorum valla... dün akşam kayınvalideme dedimki anne bu aksiliklerle biz uçağı falan kaçırırız... kadıncağızda kızım ben beklerim 7 ye kadar siz uyandık diye aramayınca ben arar uyandırırm sizi dedi..:))
aaaa konuwum... kızcağız yeni yalanlar üretmeye çalışıcak.. çok yoğun tabi., nasıl resim eklesinki:)))şarta bak sen bunu söle kocişe sana dünyaları alır kaydirigubbakcemile3
evet cnm foto yok hatta ısrar ettik hepimiz benim şimdi daha önemli sorunlarım var foto fln dusunemem dedi bide tersledikaydirigubbakcemile3
aman yaw öyle oluyor herhalde kusursuz istiyoruz ya illa bişeyler çıkıyor olumunekankayizsmile
Balayına nereye gidiyorsunuz canım söylediysen sanırım kaçırdım :lepi::lepi:
aman yaw öyle oluyor herhalde kusursuz istiyoruz ya illa bişeyler çıkıyor olumunekankayizsmile
Balayına nereye gidiyorsunuz canım söylediysen sanırım kaçırdım :lepi::lepi:
kıbrısa mafoldumben
kıbrısa mafoldumben
aaaa konuwum... kızcağız yeni yalanlar üretmeye çalışıcak.. çok yoğun tabi., nasıl resim eklesinki:)))
öyle işte şeker bayaa eğlendik sende olmalıydın valla işte gidiş o gidiş gelmedi bidaaa mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
öyle işte şeker bayaa eğlendik sende olmalıydın valla işte gidiş o gidiş gelmedi bidaaa mafoldumbenkaydirigubbakcemile3[/QUOTE,
bende canım çok sıkkın diye girmek sitemedim burayaa... keşke girseymişim... moralim düzelirmiş yaa:))
kıskanma naan :mymeka:
nazar etme ne olur çalış seninde olur sempatiksalakcinni
nan speedy kimmiş o rep verdim o mu acaba
söyle o değilse pm gönder
kıskanmadım taaammı özledimmafoldumben
ben 1 kişiden daha şüpheleniyorum ama yani böyle biraz fazla sallıyor yalan demeyelim de
ben 1 kişiden daha şüpheleniyorum ama yani böyle biraz fazla sallıyor yalan demeyelim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?