- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.381
evet buda hakan kaydirigubbakcemile3oda mı hakan?
Bi ara vallahi akşam falan ayarlayın gidin isterseniz.
ben eğer bi tane daha sandık dersem
kesin beni döverler
nişan için sandıkları yaptırıyorum siparişlerini verdim her gün adamı arayıp soruyorum ne zaman getiriyosun unutma bak diye
onun dışında bi tanede büyük sandık beğendim belki onu da yaptırırm
evdeki benim sandıklarımın kapladığı yerler ohooo
hamileyim fln dedi tamammı aslıında kimse bunun sölediklerine inanmıomus ama elebası benlen sipidi olduk sıkıstırdık foto koy die şimdi koyamam dedi makinenin kartı pc olmuomus fln yalanlar bizde sıkıstırınca yalanlarını ortaya cıkarınca kactı gitti bi daaada gelmedi yani misafir olarak gelen o die düşünüoruz kaydirigubbakcemile3 kıııız elele gezmezsiniz yawwww aklinialirimsmile
kesinlikle bayılıorummm:lepi:ikeaaa :lepi:
ayy muhabbetlere yetişemöiom bugün akannehir çok alakasız olcak ama giriyim biyerden dün bizde evin musluklarını falan aldık.. su mu sıktım muhabbete nee.. :)) mutfağa Spiralli aldık kullanımı rahat oluyooo almak isteyenlere söyleyeyim dedim :))opuyorumnanaktan
hmm anladım canım... ee ekleyecek resmi yok tabi:))))) gerçi madem senaryoydu.. bul birinin resmini ekle değilmi:))) hahahaa...şimdi misafir takipte demekki..
yaa canım biizm ilk gece birşey olmayacak... muhtemelen pazar akşamı balayında olur.. oda bunu kastediyo... ama o bunu kastetikçe bende anlamamazlıktan geliyorum... bakalım artık.. yüz görümlüğünü beğenirsem olabilir o gece.))zemuszemus
alemsin yaw yüz görümlülüğ beğenmezsen olmazlmaz:
lülülülülülülülülülülülü bence de hiç heycan yok mu diycem olmaz mı delikafaduldenkız tek kozum o kaldı...bari iyi değerlendireyim...:))))
bende ilk önce yastık diordum cnm hattapcde şeklini fln çizdim bileee ama sonra buna kaydımmmlevrek bunlarda çok hoşmuş
ama ben yastık yapıcam :lepi:
hatta model falan belli de bi tek taşı bulması kaldı karşıda satan yer var bi geçip alamıyorum ya aferim bana
hımmm anladım cnmmm güle güle kullannnnlevrekçim sipariş üzerine yapmıyolar normalde de biz mobilyacı olduğumuz için tanıdık birine rica ettim :jeyyar:
yapar mısın diye o da nasıl istiyosan söyle yapalım dedi o yani konu
kız tek kozum o kaldı...bari iyi değerlendireyim...:))))
hmm anladım canım... ee ekleyecek resmi yok tabi:))))) gerçi madem senaryoydu.. bul birinin resmini ekle değilmi:))) hahahaa...şimdi misafir takipte demekki..
yaa canım biizm ilk gece birşey olmayacak... muhtemelen pazar akşamı balayında olur.. oda bunu kastediyo... ama o bunu kastetikçe bende anlamamazlıktan geliyorum... bakalım artık.. yüz görümlüğünü beğenirsem olabilir o gece.))zemuszemus
lülülülülülülülülülülülü bence de hiç heycan yok mu diycem olmaz mı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?