-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben eğer bi tane daha sandık dersem
kesin beni döverler
nişan için sandıkları yaptırıyorum siparişlerini verdim her gün adamı arayıp soruyorum ne zaman getiriyosun unutma bak diye
onun dışında bi tanede büyük sandık beğendim belki onu da yaptırırm
evdeki benim sandıklarımın kapladığı yerler ohooo

ayy muhabbetlere yetişemöiom bugün akannehir çok alakasız olcak ama giriyim biyerden dün bizde evin musluklarını falan aldık.. su mu sıktım muhabbete nee.. :)) mutfağa Spiralli aldık kullanımı rahat oluyooo almak isteyenlere söyleyeyim dedim :))opuyorumnanaktan

oda mı hakan?
Bi ara vallahi akşam falan ayarlayın gidin isterseniz.
evet buda hakan kaydirigubbakcemile3

nasıl yani sipariş üzerine sandıkdamı yapılıooo ben ilk kez duyuyorummm
her yerde şu güllü dallılardan var die bizde mudodan fln bakıyoruz sandık olayına

hmm anladım canım... ee ekleyecek resmi yok tabi:))))) gerçi madem senaryoydu.. bul birinin resmini ekle değilmi:))) hahahaa...şimdi misafir takipte demekki..
yaa canım biizm ilk gece birşey olmayacak... muhtemelen pazar akşamı balayında olur.. oda bunu kastediyo... ama o bunu kastetikçe bende anlamamazlıktan geliyorum... bakalım artık.. yüz görümlüğünü beğenirsem olabilir o gece.))zemuszemus

kesinlikle bayılıorummm:lepi:

ayy katılıorum kesinlikle rahat oluyordur ama fiyatları biraz tuzlu galiba heee
burada güle güle kullan cnmmmmopuyorumnanaktan

levrekçim sipariş üzerine yapmıyolar normalde de biz mobilyacı olduğumuz için tanıdık birine rica ettim :jeyyar:
yapar mısın diye o da nasıl istiyosan söyle yapalım dedi o yani konu

alemsin yaw yüz görümlülüğ beğenmezsen olmaz lmaz:

levrek bunlarda çok hoşmuş

ama ben yastık yapıcam :lepi:
hatta model falan belli de bi tek taşı bulması kaldı karşıda satan yer var bi geçip alamıyorum ya aferim bana
bende ilk önce yastık diordum cnm hattapcde şeklini fln çizdim bileee ama sonra buna kaydımmm
sende bi koşu git alda hallet bari yaaa
bende bi karar verserm neler yapıcam ama oof offfboshayallersmile

levrekçim sipariş üzerine yapmıyolar normalde de biz mobilyacı olduğumuz için tanıdık birine rica ettim :jeyyar:
yapar mısın diye o da nasıl istiyosan söyle yapalım dedi o yani konu
hımmm anladım cnmmm güle güle kullannnn

kız tek kozum o kaldı...bari iyi değerlendireyim...:))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

levrek evt az sonra gidip bakıcam herşeyi hazır çünkü fuar bitmeden bitireyimde göndereyim

hilal o güllerden mi kalmamış eğer oysa ben bulurum sana başka site adları da bekle biraz

speedy bakıyorum canım sağoll opuyorumnanaktan

şarta bak sen bunu söle kocişe sana dünyaları alır kaydirigubbakcemile3
evet cnm foto yok hatta ısrar ettik hepimiz benim şimdi daha önemli sorunlarım var foto fln dusunemem dedi bide tersledikaydirigubbakcemile3

lülülülülülülülülülülülü bence de hiç heycan yok mu diycem olmaz mı delikafadulden

ayyy yavaş yavaş başladı heyecan... ama tedirginlikte var.. o kadar çok askilik oluyorki son bir haftadır... korkuyorum valla... dün akşam kayınvalideme dedimki anne bu aksiliklerle biz uçağı falan kaçırırız... kadıncağızda kızım ben beklerim 7 ye kadar siz uyandık diye aramayınca ben arar uyandırırm sizi dedi..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…