-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bilmiyorum ki gulsun nasıl olucak evde bi tepsim var ama kırıldıı üstü.
yastık olabilir belki.

bencede beyaz bir yastık, üzeirnede senin elbisenin renginden nakışlar yada süsler... çok hoş olur canım..

speedy dur be kızım yaa
biz evlenene kadar belkim daha güzel şeyler çıkar
ayy gulsun sen deyince farkettim hiç zamanın kalmamış senin yaa
evt.... hakkaten ne çabuk geçti zaman yaaa...

valla bende çok memnunum aldığıma... kız arkadaşlarım da saklar sonrasında anı olarak:))

gülsünnn kııız az kaldı evleniosunnnopuyorumnanaktan
dilekkkkkkkkkk..... bende evleniyom kız.... dün akşam nişanlım ve ailesiyle bir düğündeydik... çapkın bakışlarıyla "haftaya bu saatlerde ne yapıyor olacağız acaba dedi... bende el ele yürüyoruzdur kesin dedim... ne olcakki başka:)))

adacım.... nerdesin canım yaa.....gel hadi artık::))

yaa kızlar ben bu müjde konusunu bilmiyorum... ne oldu... yahu birkaç gün girmedim... nele olmuş haaaaabilmiyorumkismile

evet ama o kızı tanımıyoprum :çok üzgünüm::roflol:
model olarak gösteriyim dedim bence git bak buna ama geç kalma bitebilir :1shok:
oooff hafta içi çalışıom gidemiom hafta sonu(c.tesi) hakoş yani benimki çalışıo ama bi ayarlama yapmam lazımm

yok dilekçim

levrek sandık nasıl oluyo ki resim var mı eklesene bi
tmm ekliyorum hmn cnmm

valla annemin niyeti dahda a bozuktu
1300 liraya dantelli nevresim pike mutfak almak istiodu hepsinden vazgeçirdim en sonundaakannehir

çok uyguna almışsın cnm ne güsel

valla uygun olcak kiraya bukadar am tüller güzel

sirkencubin lepi ve ben annelerimizle mutfağa dantel takım almamak konusunda savaş vrdikte

valla büyük bi savaştı hehelülülülülülü,

lepik ev var yatak var nikah yok kaydirigubbakcemile3
perdelerini almışsın canım uygunmuş fiyatıda gle güle kullan

haha nikahta olur az kaldı zatenolumunekankayizsmile

yaa kızlar ben bu müjde konusunu bilmiyorum... ne oldu... yahu birkaç gün girmedim... nele olmuş haaaaabilmiyorumkismile

hamileyim fln dedi tamammı aslıında kimse bunun sölediklerine inanmıomus ama elebası benlen sipidi olduk sıkıstırdık foto koy die şimdi koyamam dedi makinenin kartı pc olmuomus fln yalanlar bizde sıkıstırınca yalanlarını ortaya cıkarınca kactı gitti bi daaada gelmedi yani misafir olarak gelen o die düşünüoruz kaydirigubbakcemile3 kıııız elele gezmezsiniz yawwww aklinialirimsmile

ada dun gecede geldide eklenmio dedi hata veriomus galiba bugun işyerinden yüklicekti

levrek bunlarda çok hoşmuş

ama ben yastık yapıcam :lepi:
hatta model falan belli de bi tek taşı bulması kaldı karşıda satan yer var bi geçip alamıyorum ya aferim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…