-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

speedy canım bende senin beyaz elbiseni beğenmiştim,isteme de bende öyle giymek istiyorum nerden almıştın?fatihi çok iyi biliyorsan valla yardım lazım olur bir gün

Canım benim beyaz elbisemi bana dayım aldı ama şişliden fatihten değil yani bilmiyorumkismile
ama benzer modellerde Fatihte var Cengiz AKtürkte mesela var gördüm olumunekankayizsmile

ya şu sitede çiçeğine bayılmayan 1 tane isim versene bana

1 deil 10 isim verebilirim ama bayılmadıkları için deil kıskançlıktankaydirigubbakcemile3 valla olmamıs renkli olmaz neden renkli begenmedim diyen cok kişi cıktı

evt ama gizli oylamada hepsi sana vericekti o yüzden başka konular bul canım

yani nasıl anlatsam böyle yumusak bişi demi benimkinden sanırım renkli aldın sandım bende :kedi:hayırlı olsun seker

cnm bnm renkliyi aykırı bulduğumdan diil bayıldım seninkine ama ben beyaz gelinliklere yakıştırıyom renkli çiçeği..bnm gelinlik kırık beyaz bile diil krem gibi..bide güller olduğundan üstünde krem ,olmazdı yani renkli..

Canım benim beyaz elbisemi bana dayım aldı ama şişliden fatihten değil yani bilmiyorumkismile
ama benzer modellerde Fatihte var Cengiz AKtürkte mesela var gördüm olumunekankayizsmile

olsun canım ben şişliyi de biliyorum ,hayalim bu hem biz boşnağız bizde beyaz giyilir gelinlik gibi.Nişanlığını da fatihte diktiriyormuşsun sanırım uyguna

ah cnm öle diyonda işte bilmeyince İstanbul'u ..navigasyonla buluyos heryeri düşün :)
sorduk o kdr insanlara yolda ,mağazalara sorduk bi tarif eden olmadı..

kız sanki ben biliommu öle dolaşırken gözüme çarpıo opuyorumnanaktan ama hislerime guvenerekten istanbulu kocişten iiii biliom ona kalsa hep kayboluruz

bende çok beyendim senin çiçeğini Dilek çok tatlı güzel bir renk bende renkli düşünüyorum ama içinde beyazda olcak
cute eklersen akşam ben görmeden kaldırma tm mı lütfen
tm ece unutturmam ben zaten hahay
Ülkü hmm tm sipit saol

Sipit beni götürsene o diktirdiğin yere :1hug: ne kadara dikio senin nişanlığı güzel gelinlikler var mı

Bence de Dileğin çiçeği çok güzel renk olarakta bende öyle düşünüyorum koyu pembe yada mor beyaza çok yakışıyor....
aynen zaten bi sürü var çıldıırcaksın görünce ben öyle oldumç.

kız senin için demedim canım baskaları demişti onlar için yazdım ama kremde bembeyazdan güzel belli edio kendini en azından

1 deil 10 isim verebilirim ama bayılmadıkları için deil kıskançlıktankaydirigubbakcemile3 valla olmamıs renkli olmaz neden renkli begenmedim diyen cok kişi cıktı

kesin gün gelir onlar renkli çiçek alır eminim ben zemuszemus hatta albümlerde çok bekledim renkli çiçek ama henüz karşılaşamadım ama o benim hayalimdi sen benden önce evlendin aklinialirimsmile olsun iyi de oldu kararım nasılmış uygulamalı gördüm kaydirigubbakcemile5

Benim Nişanlığı 850 YTL dikiyor ellerinde çok aşırı model yok ama sen beğendiğini diktirtebilirsin 10 tane falan var hazır gelinlik kaydirigubbakcemile3

canım orası neresi?ben hergün önünden geçiyorum o çarşıyı hiç görmedim valla stadın karşısında vardı ora mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…