-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hahhaha çisil müjde olsaydı yazardın ama lafına bittim hee hey Allam selam jean nabersin nerelerdensin evlilik yolundamısın

organik bende iyiym canım hazırlıklarla uğraşıyorum işte neler yapıosun bakiyim

Dilek gel bakıyım sen buraya bi dk.
geldim nan ne oldu
al bak dilek cisil de aynı fikirde hiç gülme ordan boshayallersmile
alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
ceneniz kopsun emiii
yetişemiyorum nan sizeee o kadar hızlı bi insan olmama rağmen
dilek diye diye mıçımı yırtıyom burda
tınlamıyo bizi bayann
müjde olsaydı yazardın ama demi
:roflol::roflol:

kızım sen cakma müjdesin ondan tınlamıom kaydirigubbakcemile3

drearines evet canım evlilik yolundayım 2 yıl sonra gideceğim şuan aramızda sözlüyüz sen?

Son düzenleme:
çok güzellermş gg de var bunlardan ama fiyatları abartılı başka nerelerde bulunur acep ben dün takma kirpik alıcaktım kendime yapıştırmasını yapamam diye korktum

jean Allah tamamına erdirsin :) nişanlıyım ben 2 ay sonra Allah kısmet ederse evleniyorum

yaw canım bende alıcam takma kirpik nişan için ama normallerinden değil çünkü benim kirpiklerim zaten uzun yani rimel sürdü mü çok kalkıyor ama eski türk filmlerindeki gibi istiyorum.

sağol canım,ay 2 aycık kalmış çok az hayırlısı olsun seninde hazırlıklar bitti mi?

aynen sipit ya uzun böyle hatta arkadaşlarım diyo ne kadar uzun kirpiklerin var ama mesela kıvırma aletiyle kıvırıyorum en fazla 1 saat duruo hep normallernden var canım ya elf diye bi marka var yurtdışında o markadan almak istiorm ben kirpik ama elf ten sipariş etmeyi bilmek lazım ben hiç denemedim

yengem bakıcak bana bi defa yengem bi rimel sürdü normalden kat kat daha kaldırıyor guclubacismile
ama bulamıyoruz factorun rimeliguclubacismileguclubacismile

hazırlıklar bitmez canım ya ev tadilattaydı haftasonu mutfak dolaplarım takıldı boyası yapıldı.Bu hafta büyük ihtimalle yerler yapılcak parke.Önümüzdeki haftada mobilyalarımız gelicek inş ufak tefek şeyler kaldı lavabolar değişicek avize alıcaz heryere mutfak dahil kapı kolları değiştirilcek prizler değiştirilcek sonra herşey bitmiş olucak inş çeyiz serme kalıcak nikah günü filanda tamam gelinlik kaldı onu en sona bıraktım

ben iki disk alsam onların tanesi 10 tl mi?sıyraç bide bir şey diyodun onlar tek tek mi fiyatlı?
diye sormuştum ben ayrı ayrı renkli yapmıycam frechin üstüne siyah baskı yapacağım da

ya çok güzel markalar var yurtdışında ama pahalılar tabi shipping ücreti kargo parası filan çok uğraştırıo çokta kaliteli şeyler göremiyorum ben rimellerde burdan factor ne kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…