-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

:roflol:

[FONT="Cou[B]çok merak ettim be söylemiyceksiniz heralde neyse ısrar yok ben olmadığıma sevindim[/B]rier New"][/FONT]
küsme len sen hele bi tahmin et söle oysa o derim özelden repten gnder bakayım

repine bak ama ben sana küstüm

işte sorun da orda nasıl yollayacam o repi
ya nasıl cahil kaldım şimdi
şu anda kendimde bir şaşırma yaşıyorum yani ((

kıııız sen müjde olayında burda yokmuydun

işte sorun da orda nasıl yollayacam o repi
ya nasıl cahil kaldım şimdi
şu anda kendimde bir şaşırma yaşıyorum yani ((

sana bşi yazdık demi alsanaalsanasmiledunden beri yazıom zaten tınlayan yokmafoldumben kullanıcı paneli yazıo oraya tıkla asagı dogru in ben sana yazdım sagda görcen

gizemcim yok canım ekleyemedim ama bu akşam foto işini halletmeliyim yoksa kızlar beni men edecek topicten kaydirigubbakcemile3

jean tamam şimdi hatırladım canımmm

dilekkkkk ya ben yine ne yaptım
yahu ne zormuş bu evlilik telaşı son 2 günde hayattan koptum beeee

ben en iyisi şu terazime bir bakayım

2 gundur hatta 3 gundur bişiler yazıom sana hiç tınlamıon benimafoldumben

bebeğim hazır aldım
benim gelinlikçide hep uyduruk çiçekler vardı bende çıktım eminönüne kocişle beraber gezmediğimiz yer kalmadı en sonunda buldum istediğişm gibi bi çiçekk

geldim dilekimmm kitap aldım geldim
birde dayanamdım yüzüklerin efendisinin setini aldım :kedi:

bebeğim hazır aldım
benim gelinlikçide hep uyduruk çiçekler vardı bende çıktım eminönüne kocişle beraber gezmediğimiz yer kalmadı en sonunda buldum istediğişm gibi bi çiçekk

işte ben de öyle istiyorum ortasındaki canlı çiçek olsun kenarlarında tülleri falan olsun
artık son çare şey yapacağım
alacağım gelinlikçiden çiçeği onun ortasını çiçekçiye boşalttıracağım canlı çiçek koyduracağım
saçma mı olur kızlar ya???

geldim dilekimmm kitap aldım geldim
birde dayanamdım yüzüklerin efendisinin setini aldım :kedi:
ne kitabı kız

ona ne gerek var çiçekciler yapıoki zaten almana hiç gerek yok istedigini anlat onlar yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…