- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.861
küsme len sen hele bi tahmin et söle oysa o derim özelden repten gnder bakayım:roflol:
[FONT="Cou[B]çok merak ettim be söylemiyceksiniz heralde neyse ısrar yok ben olmadığıma sevindim[/B]rier New"][/FONT]
kızlarrrrrr
2. müjde demişsiniz
yaw altı üstü hafta sonu ve bugün işlerin yoğunluğundan uğrayamadım neler kaçırdım((
kim ya buuu???
bir de pınarım bir söyle hele o gelin çiçeğini hazır mı aldın yoksa kendin mi çiçekçiye verdin tülünü falan???
ada evını ekledınmı canım artık gecmısı okumaktan canım cıktı oralara yetısemedım ekledıysen eger bende gormek ısterım.
gulsuncum nasılsın canım heycan durumları nasıl? az kaldı senın masal gün ve geceye ..
işte sorun da orda nasıl yollayacam o repi
ya nasıl cahil kaldım şimdi
şu anda kendimde bir şaşırma yaşıyorum yani((
gizemcim yok canım ekleyemedim ama bu akşam foto işini halletmeliyim yoksa kızlar beni men edecek topicten kaydirigubbakcemile3
jean tamam şimdi hatırladım canımmm
dilekkkkk ya ben yine ne yaptım
yahu ne zormuş bu evlilik telaşı son 2 günde hayattan koptum beeee
ben en iyisi şu terazime bir bakayım
kızlarrrrrr
2. müjde demişsiniz
yaw altı üstü hafta sonu ve bugün işlerin yoğunluğundan uğrayamadım neler kaçırdım((
kim ya buuu???
bir de pınarım bir söyle hele o gelin çiçeğini hazır mı aldın yoksa kendin mi çiçekçiye verdin tülünü falan???
bebeğim hazır aldım
benim gelinlikçide hep uyduruk çiçekler vardı bende çıktım eminönüne kocişle beraber gezmediğimiz yer kalmadı en sonunda buldum istediğişm gibi bi çiçekk
ne kitabı kızgeldim dilekimmm kitap aldım geldim
birde dayanamdım yüzüklerin efendisinin setini aldım :kedi:
işte ben de öyle istiyorum ortasındaki canlı çiçek olsun kenarlarında tülleri falan olsun
artık son çare şey yapacağım
alacağım gelinlikçiden çiçeği onun ortasını çiçekçiye boşalttıracağım canlı çiçek koyduracağım
saçma mı olur kızlar ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?