-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Gülsün nasılsın gülüm hoşgeldin.
Nan varya bilseydim düğünü ya mayıs ya eylül gibi yapın derdim. Balayı çok daha uygun.

hoşbulduk canım... iyiym canım sen nasılsın???
valla hazirandan öncesi uygun:))
ben çıktım kzıalr... hepinize iyi akşamalr byeeee:)

selam kızlar
gecmısı gunlerdır oku oku bıtıremedım artık daha okuyamıyorum .müjde patlak vermiş hahahaha taaa en basında bende farketmıstım bunda bı ıs oldugunu..
ama şu ikinci müjde kim ya bende cok merak ettım

adaaaaaaaa siz nireye gidiyonuzz

voyage belek canım :kedi:

sorma yaaaa senin günlerine baktıkça diyorum ahanda Ada masal gecen yaklaşıyor kaydirigubbakcemile3
akşam içinde kolay gelsin sana canım...

kızlarrrrrr
2. müjde demişsiniz
yaw altı üstü hafta sonu ve bugün işlerin yoğunluğundan uğrayamadım neler kaçırdım ((
kim ya buuu???

bir de pınarım bir söyle hele o gelin çiçeğini hazır mı aldın yoksa kendin mi çiçekçiye verdin tülünü falan???

speedy ereğli dedi ki keşke tarihi mayıs ya da eylül deseydim tatil ucuza gelirdi dedi ben de ereğli canım bir gelin daha ne kadar ucuza getirsem diye düşünebilir,herşeyi bizden beklemesinler bence . . . dedim you;_know çok şaşırdı bende dedim beni sen ve speedy yarattı guclubacismile

şu anda burada yok demek....
ya kim ki ola???
bizim kızlardan bir sürü olmayan var şimdi
anacım kimden şüpheleneyim ((

ada evını ekledınmı canım artık gecmısı okumaktan canım cıktı oralara yetısemedım ekledıysen eger bende gormek ısterım.
gulsuncum nasılsın canım heycan durumları nasıl? az kaldı senın masal gün ve geceye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…