- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.821
[/COLDileğim OR]bebem nişanlıma önerdiğin yerleri bir bir izah ettim. Ya kıbrıs ya yerlibugün bişeyler yapacak inş sürpriz yapar kıbrıs der.
Çok teşekkür ederim tekrar kuşummmmmm.
dilek
açık kadınlar olmıyacak
tam pansiyon olcak
fakir işi olcak sempatiksalakcinni
len dilek sen benim ne kadar gerizekalı bi insan olduğumu bilmediğin için direk kuşadası diyonnn
otel adı neyim yaz len sempatiksalakcinni
Koptum buna kaydirigubbakcemile3
adacım.. canım geçmişte değildim.. ama işlerim olunca sayfayı bırakıyorum öylee... gelince okuyurum devamını...gulsunum canım beni
geçmişte misin???
nasıl geçiyor günlerin??? heyecan nasılllll???
dileğimmm burda herşey dahil mi
nasıl bi yer
bize aşağı yukarı ne kadara patlar
bide arabayla gitmicez
turla nasıl gidebiliriz
bunları cevaplar mısın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Perdecideki karı bizi oyalıyor sanmıştım meğersem hazırlarmış düğüne varya daha istediğimiz zaman takmaya gelecekmiş. Geçiçi stor taktılar evim yavaş yavaş oluyor :1ninca:hahah eregli kız başka şeylerle uğraşmaktan gelinliğe fırsat kalmıo hahha
ben perdelerimi çok merak ediyorum dikilmeye başlanmışş
Bebemmmmmmmdelikafadulden:asigim:valla gidin kuşum memleket görün zaten 1 gidince bi daha gideceginiz için kocişinde sever ama ilk öncelik olarak acapulco ok unutma ayyy aklıma geldi yine nasıl bir sahil deniz
öle lan herkes ol diodu ondn geri gizlerim kendimi heyou_know söyle bakalım canım sen niye online oldun?
ereğli canım bir gelin daha ne kadar ucuza getirsem diye düşünebilir,herşeyi bizden beklemesinler bence . . .
iyi akşamlar şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öptüm hepinizi
yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?