-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

[/COLDileğim OR]bebem nişanlıma önerdiğin yerleri bir bir izah ettim. Ya kıbrıs ya yerli bugün bişeyler yapacak inş sürpriz yapar kıbrıs der.
Çok teşekkür ederim tekrar kuşummmmmm.

valla gidin kuşum memleket görün zaten 1 gidince bi daha gideceginiz için kocişinde sever ama ilk öncelik olarak acapulco ok unutma ayyy aklıma geldi yine nasıl bir sahil deniz

ya bendemi anormallik var ben google amcayla bi türlü anlaşamıyom
ne zaman bişey aramaya kalksam
açık saçık şeyler çıkıyo yahuuuu
mafoldumben

gulsunum canım beni
geçmişte misin???
nasıl geçiyor günlerin??? heyecan nasılllll???
adacım.. canım geçmişte değildim.. ama işlerim olunca sayfayı bırakıyorum öylee... gelince okuyurum devamını...
valla son günlerim.. çok yoğunuz... dünde dini nikahımız kıyıldı.. akşamda kayınvalidem bekliyor.. çerez ve kınayı keselere koycaz... offf.... çok işim var yaaa...

seninde az kaldı... günlerin düşüyor habire:))))

dileğimmm burda herşey dahil mi
nasıl bi yer
bize aşağı yukarı ne kadara patlar
bide arabayla gitmicez
turla nasıl gidebiliriz
bunları cevaplar mısın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dileğimmm burda herşey dahil mi
nasıl bi yer
bize aşağı yukarı ne kadara patlar
bide arabayla gitmicez
turla nasıl gidebiliriz
bunları cevaplar mısın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şeker 2 kişi 1 hafta tahminen 1000 lira fln olur ama yol yok içinde hersey dahil otel turla gitceksen bi acentaya gidip görüşmen lazım tam bilemem şimdi onu yanlış bilgilendirmeyeyim bu fiyat haziran fiyat önce gitceksen daha ucuz

hahah eregli kız başka şeylerle uğraşmaktan gelinliğe fırsat kalmıo hahha
ben perdelerimi çok merak ediyorum dikilmeye başlanmışş
Perdecideki karı bizi oyalıyor sanmıştım meğersem hazırlarmış düğüne varya daha istediğimiz zaman takmaya gelecekmiş. Geçiçi stor taktılar evim yavaş yavaş oluyor :1ninca:
Seninkilerde hazırlanır bebem.

valla gidin kuşum memleket görün zaten 1 gidince bi daha gideceginiz için kocişinde sever ama ilk öncelik olarak acapulco ok unutma ayyy aklıma geldi yine nasıl bir sahil deniz
Bebemmmmmmmdelikafadulden:asigim:

Gülsün nasılsın gülüm hoşgeldin.
Nan varya bilseydim düğünü ya mayıs ya eylül gibi yapın derdim. Balayı çok daha uygun.

ereğli canım bir gelin daha ne kadar ucuza getirsem diye düşünebilir,herşeyi bizden beklemesinler bence . . .

dileğim saol canımm
yok mayıs sonu gibi eve taşıncak haziran gibi gidicez

bide ben arabayla gitmeyi sevmiyorum ya
o kadar yol gidiliyo
eş yorgun oluyo
kıyamam ben aşkıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…