-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

flamenko....
hatırlamaya çalışıyorum
nereden tanıdık geliyor diye....
çıkardım sanırım
neyse.....hatırladım nerede karşılaştığımızı...
2220 ya da 2221. sayfalara bakarsan görebilirsin

zeynebimm her şey sabırlaaa güzelleşiyor,sabret az kaldı ... bir de planlandığı gibi gitmiyor zaten bir bakıyorsun işler değişiyor... o yüzden akışına bırak ,üzülme lütfen..

canım sadece sabır diyiyrm ztn.
akışına bıraktım ilgilenmicem hiçbişiyle de
düşünmicem de bakalım ne olcak

saol tatlımopuyorumnanaktan
nasılsın
ne var ne yokk
görüşemiyoruz hiç

canım iyiyim sen nasılsın
nişanlının gelmesine az kalmıştır değilmi

tamam canım ordan bakıyım ben
bi de nerde karşılaşmıştık ben hatırlayamadım???

speedy biraz yazma sen bişiler de sana yetişeyim ya mesaj konusunda
sen ne zaman üye olmuştun

Sisman bir adam, cok sohretli bir doktorun muayehanesine gidiyor, konu zayiflamak istemesi.
Doktor,bir hafta kullanmak uzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine. ilk kullandigi gece, uyur uyumaz ruya gormeye basliyor adam. Bir saray icinde, etrafinda onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandiginda, kan ter icinde. Her gece ayni sey, bir haftanin sonunda butun fazla kilolar atilmis durumda.

Gunler sonra yolda sisman bir arkadasina rastliyor ve nasil kilo verdigi soruluyor. Arkadasi anlatiyor, o da dogru doktorun calistigi hastaneye gidiyor ve ona da ayni tedavi. Ilk gece,adam ruyasinda bir sarayda.! Ama Etrafinda onlarca iri yari zenci adam, Tutarlarsa fena yapacaklar adami.
Bizim sisman onde , onlarca adam pesinde... Basliyor saray icinde bir kosusturma. Ucuncu gun sonunda adam zayifliyor ama dayanamiyor ve telefon ediyor doktora.

"Ya Doktor bey, Neden arkadasimla benim ruyalarim farkli? O kizlarin pesinde kosarken ben irzima gececek zencilerden kacip duruyorum."
Doktor biraz dusundukten sonra soruyor:

"Siz hastaneye mi gelmistiniz, muayenehaneye mi?"
kaydirigubbakcemile3

speedy biraz yazma sen bişiler de sana yetişeyim ya mesaj konusunda
sen ne zaman üye olmuştun

mart 2008 canım tamam ben yıllık izine çıktığımda bol bol yaz sempatiksalakcinni
en çok kim acaba merak ediyorum bazen yada sıfırlama olmuyor mu yaw :sinifsinif:

eeeeeeeee konuşanlar msj sayısındna belli zaten şekerim diğerleri misafir sanatçı gelip okuyor gidiyor.

laf mı çarpıyon kıs.ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya çalışıyodum geçmişte..anladımm müjde hesabıılülülülülülülülülülülülü

yok canım ya sıfırlanmıyo
bende tmmuz 2009 ay 1 sene olucak nerdeyse
baştan ne sinir oluyodum öyle millet heryerde yazıp duruyodu
endimi sığıntı gibi hissediyodum
1 sene olmadan neredenn nereye geldim

canım iyiyim sen nasılsın
nişanlının gelmesine az kalmıştır değilmi

7ayımız kaldı cnm
takvimimi şafağa göre ayarladım boshayallersmile

iyiyim iş güç çeyiz devam aynen
nisan maaşıyla birlikte bikaç eksik daha alıcam
kredi ödüyorum ayda 300
o bitse baya bi eksiği tamamlıcam ama daha 5ay varboshayallersmile

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
asgd, hanzade34, adaer+, COTURNIX+, flamenko, gdmt, jean, sonbahar14+, nnisanyagmuruu+, densem

3 müjdede burda zemuszemus cocukları olmus heralde müjdelerin üçlenmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…