-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kaç yaşındasın sen
jean yani bence para olarak biriktir zaman yaklaşınca toptan alırsın
he para biriktiremem dersen o zaman al ama aldığın yerle konuş yeni modelle değiştiririm zamanı gelince de

pınarcım canım
yazmışsın bir güzel
ben cevap yetiştireyim derken anca gördüm...
neyseki bir şekilde mutlu mesut atlatmışsın o günü
Allah'ım bizlere de nasip eder inşallah

kaç yaşındasın sen
jean yani bence para olarak biriktir zaman yaklaşınca toptan alırsın
he para biriktiremem dersen o zaman al ama aldığın yerle konuş yeni modelle değiştiririm zamanı gelince de

zaten öyle yapıyorum biriktirebildiğim kadar biriktiriyorum,garantisi geçiyor modeli geçiyor ondan bende almak istemiyorum ama nerde indirim var hangisi daha iyi,hangisini almak daha mantıklı diye takip de ediyorum olumunekankayizsmile

adacım geçmişi okuyorum ama masal evini göremedim henüz
eğer albüme eklediysen ben de bakabilir miyim?
arkadaşlık isteği göndersem kabul eder misin??

irlandalıyım ben kaydirigubbakcemile3 iyi mi kötü mü onu duymadım ama kötü biliyorum beko,arçelik,vestel bunları kötü biliyorum:1ninca:

irlandalılar bile biliyo beee güzelim zemuszemus sen yanlış yerde yaşıyosun bence arçelik ve bekoya kötü diye biliosan

jean canım benim genelde zaten kullanılan modeller bunlar
beko-yada diper söylediğin marka pahalı diye mükemmel zannetme sakın Lütfen.

jean ingilizce öğretmeni olduğunu belirtmişsin
yaşın 21 den küçük olamaz
vesteli bilmiyorsun
gerçekten nerede yaşıyorsun???

henüz öğretmen değilim ama şuan dersanede öğretmen olarak çalışıyorum-stajer de değilim- eğitimciyim yani de ne kadar kötü niyetlisiniz çık çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…