-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Sonbaharrr aman yaramaz bişey olmasında yaw. Adanın evini gördün mü çok güzelllll

Nisancım maşallah seninde çok az kalıyor tatlım askerliğe vedaya:)
Sonbaharr naptın kız

evet cnm şükür yarıyı geçtik

aynen cnm
mesela süs eşya vazo biblo vs almıyorum ben hiç
olmasada olur dediğim şeyleri almıcam yani
zmnla tamamlarım

vesteli hiç duymadım yav o iyi mi?türkmalı mı?

walla ilginçsin
bi de 5 yıldır ders veriyomuşsun.maşallah çalışkan bi bayansın
ben 24 yaşıma gircem üniversiteyi de bitireli çok oldu ama henüz hiç iş tecrübem yok
ama vesteli biliyorum :1rolleyes:

uzun hikaye ama gerçek bu,dayılarım var diyeyim

Hiç yawww Koş Süreyya reklamını olsa duymamış :roflol:

Aşağıdaki misaifrler biri bizi dikizliyor olayı yapmayınız lütfen. Gidin hesap alınız eğer erkeksenizde bayan takliti yapıp aramıza sızabilirsiniz ama sakın atıp tutmayın şayet walla olmaz illa atacam diyorsanızda destekli sallayın lütfen:) 006 ve ninja dilek hemen çakarlar uyarmadı demeyin :roflol:

uzun hikaye ama gerçek bu,dayılarım var diyeyim

benim vaktim var dinlerimmm aklinialirimsmile

valla aklım almıyo nası oluyo? hadi okurken dersaneye girmeni anlarım, onu biz de yaptık ama lisedeyken nası ders verebiliyodun onu kafam almadı vallakafamçokkarıştı

valla aklım almıyo nası oluyo? hadi okurken dersaneye girmeni anlarım, onu biz de yaptık ama lisedeyken nası ders verebiliyodun onu kafam almadı vallakafamçokkarıştı
Jeanın rektör dayısı olsa gerek Gizemcim

okurkende özel ders veriyodur kesinbayanssulusmilesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…