- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #22.501
Nisancım maşallah seninde çok az kalıyor tatlım askerliğe vedaya:)
Sonbaharr naptın kız
ben bazılarınıda almıcam artık
al al bitmio
bende bırakcm artık gerçi ne kadarda almıcam desem bi yandan alıorum geçen gün yorgan aldım battaniyem yok o geldi aklıma bu ay onu alım diyrm dayanamayıp alıyrm yani. neyse artık çıksın eksikler tamamlarız gerçi hangi evin eksiği bitmişki yeni gelin evinin bitsin.
amin cnm biran önce biter inş.
bu müjde ne oldu yaa
bayanların yaşı söylenmez kaydirigubbakcemile3 21 yaşındayım 4 ay sonra 22 olacağım doğum günümde 27 ağustos bak kutlamazsanız valla küserim o kadar söyledim he bide saat 10.30 da doğmuşum kaydirigubbakcemile3
terbiye sınırlanı da aşmayalım dip not
vesteli hiç duymadım yav o iyi mi?türkmalı mı?
bendim o bendimmm kaydirigubbakcemile3 aaa adaş yakın olduğunu bileydim geçerken uğrardımmm kaydirigubbakcemile3
hakikatten yaa, bişi sorcam canım ama alınmaa :) şimdi 21 yaşındasın, daha mezun değilsin ve 5 yıldır ders verdiğini, dersanede çalıştığını sölüyosun bu iş nası oluyo ben anlamadımm :umursamaz: yani 5 yıl önce 16 yaşında oluyosun yani daha lisede oluyosun o zaman :uhm: ben 24üme grdim ve hiç sene kaybım olmamasına rağmen 2 senelik öğretmenim, sen nasıl 5 senelik oluyon anlamadımmm -tatlicadiarzu-
Hiç yawwwwalla ilginçsin
bi de 5 yıldır ders veriyomuşsun.maşallah çalışkan bi bayansın
ben 24 yaşıma gircem üniversiteyi de bitireli çok oldu ama henüz hiç iş tecrübem yok
ama vesteli biliyorum :1rolleyes:
hiç akşam görüşücezzz canım işte buçuk olsa da çıksam artıkkk
Asgdbebem senin neyin var?j
Hiç yawwwKoş Süreyya reklamını olsa duymamış :roflol:
uzun hikaye ama gerçek bu,dayılarım var diyeyim
guclubacismileolumunekankayizsmilecanım ne bilim akşam agırlıgı çöktü heralde .guclubacismile
Jeanın rektör dayısı olsa gerek Gizemcimbenim vaktim var dinlerimmm aklinialirimsmile
valla aklım almıyo nası oluyo? hadi okurken dersaneye girmeni anlarım, onu biz de yaptık ama lisedeyken nası ders verebiliyodun onu kafam almadı vallakafamçokkarıştı
benim vaktim var dinlerimmm aklinialirimsmile
valla aklım almıyo nası oluyo? hadi okurken dersaneye girmeni anlarım, onu biz de yaptık ama lisedeyken nası ders verebiliyodun onu kafam almadı vallakafamçokkarıştı
benim vaktim var dinlerimmm aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?