-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cnm hayırlısı olsunn güle güle kullan.
bu ilk çeyizinmi şimdi uğur getirsin sana inş.

kızlar biliyormusunuz bilmiyrm bizde bir inanç vardır ne kadar doğru bilmiyrm ama annem uyguladı allaha şükür çokta gzl gitti 6 ay içinde çeyizimin tamamı bitti gibi şimdi oyalanıyrz biz vakit var die. bizde ilk kız çeyizine başlarken çeyize 'don' konur amaç kızın çeyizi donansın bol olsun die.

çok sağol canım benim
annemin yaptırdığı hazırlattığı bişeyler var tabi beyaz işler danteller örgüler lifler falan da bu benim kendime aldığım ilk çeyiz :asigim:

aa duymamıştım hiç böyle bişey
e iyi bari yarın da gidip don alayım bari kaydirigubbakcemile3
ama ilk alınan olmayacak ki :sm_confused:

olsunn sen al yine de dene bak tutuo gerçekten annemde öle yapmış çokmuş çeyizi bana da yaptı allaha şükür iyi gidio yani.olsun ikinci olsun seninkide
güle güle kullan hepsini.

olsunn sen al yine de dene bak tutuo gerçekten annemde öle yapmış çokmuş çeyizi bana da yaptı allaha şükür iyi gidio yani.olsun ikinci olsun seninkide
güle güle kullan hepsini.

tamam hemen yarın gidip bi don alıyorum çeyize kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzelmiş yaa çeyiz için bişeyler almak zemuszemus
geldiğimden beri kutusuna bakıyorum hihoyyyt
çok sağol canım daha iyileri herkese olsun inşallah

bi tane koltuk da şifonyerimizin üstüne mi alsak nee kaydirigubbakcemile3

koltuk şeklinde takı kutusu

Güle güle kullannn bende çok beğendim

selam herkese
biraz ara vermiştim. şimdi geri döndüm yeni bir şehirdeyim artık. şuan misafirhanede kalıyorum. nişanlım beni bırakıp işine gitmek zorunda kaldı eş durumundan tayin isteyecek oda. tayin için resmi nikahı yaptık resmen evliyiz artık. neşeli bir nikahtı.
yalnız misafirhanede hiç mutlu değilim bakalım. neler olacak?
bilmiyorum sesimi duyan beni anımsayan var mı
kimler neler yapmaktalar acaba epey ara verdim malum

valla canım düzensiz regl dönemlri yasıorum bide aşırı derecede saclarım dökülüyor bunun için doktor kan vermen lazım dedi ben nerden biliyim böle kan verceğimi bi kere veririm biter sandım ama canım cıktı hayatımda ilk kez böle bişe basıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…