-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ereğli kız çok şık pazar mandallarım var haha

ya sanal ortamda insanlar kendilerini tam ifade edemediğinde şüphe oluşuo ister istemez
yoksa gelenin başımızın üstünde yeri var
müjde öle konuşuo diye dışladık mı ama farkedince kaçtı gitti zaten
bi vakka dan sınra yeni gelene acaba denmesi normal
eğer yanlış anlamışsak ben kendi adıma özür dilerim

valla müjde destekli sallamıodu yani resmen atıodu ya ucuodu yani suanda biri daaa var öyle hafif sallayan ama şüphelendiginiz kişye guvenim sonsuz

valla müjde destekli sallamıodu yani resmen atıodu ya ucuodu yani suanda biri daaa var öyle hafif sallayan ama şüphelendiginiz kişye guvenim sonsuz

Sen referans olduktan sonra bebem şüphem yersiz artık:) Kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın

Sonbahar niltol un yatak odasını mı diyosun tatlım gelin yatağı derken hangisi?j Niltolünki çok güzell evetde sanırım o günlük bi foto

ada'nın evini bi türlü göremedim ama eminim çok güzel olmuştur allah ağız tadıyla sağlıkla oturmak nasip etsin a.s.

ben de bugun bir hevesle çeyizime kendi paramla ilk eşyamı aldım :1rolleyes:
burda da sormuştum zaten sarev'in nevresim takımı 40lira
çok çeşit yoktu ben de aralarında bunu beğendim

tamam o zaman bebek yerimseniben

cnm niltol yazan yatak odasınımı beğendin.

evet canım onu beğendimm

aa resim çıkmadı yaa

canım resmi pc ye kaydetip öle ekle istersen, bazı site isimlerinde böle yapıyo resim adresi olarak kullanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…