- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #22.541
oha 12 tüpmü kızım delimisin iyi saydınmı 12 tüp kan mı alınıryok cnım bugün gittim 12 tüp küçük şişe gibi şeyler varya yarım saat arayla 5 kere kan aldılar gene öldüm öldüm dirildim ben kan verirken bayılıorum tansiyonum 9a 4 e düştü yarın gidip alcam sonucları:gitme:
ben öle biliorum yanihımmm, sen öle diyosan öledir o zaman.. ama valla anlayamadım, nası oluyoo :kedi:
dileğim ozaman hani ciddi konuşsunlar ne biliyim
şüpheli tavırlar olmasın
bi ara patika falan vardı sitede hatırlarsın
artık manyadık bu tipleri göre göre napalım
yanılıosak da affola
yok cnım bugün gittim 12 tüp küçük şişe gibi şeyler varya yarım saat arayla 5 kere kan aldılar gene öldüm öldüm dirildim ben kan verirken bayılıorum tansiyonum 9a 4 e düştü yarın gidip alcam sonucları:gitme:
oha 12 tüpmü kızım delimisin iyi saydınmı 12 tüp kan mı alınır
ben öle biliorum yani
patika deil kız patiska losap kolonya kaydirigubbakcemile3
cnm benim geçmiş olsunn
benimde olmuştu
benim tansiyonum her zaman 8 4 ya da 7 5 şeklinde insan alışıo ama çok zor
yalnız başıma dışarı çıkamıyrm nerde ne zaman bayılcağım belli olmuo bir ara koca kolonya şişesi ile geziodum devamlı sıcaklar dokunu bana da
birde kan tutar benii en çok nikah muamelelerinde çok alıolarsa kan die korkuyrmmmm
lepi öyle tabi mandal işte aman ne bilim ya neye koycaz onu plastik sepetler oluo onlara mı daha değişik bişyler gören alan oldumu
birde çok haklısın herkese buyur ediyrz sonra madara duruma düşüyrz yaa
walla canım 2 saat boyunca 5 kere alındı saydım 12 tane küçük şişelerdiii bida gitmem de vermemdee zaten babam diyo vücuttaki tüm kanı almıslar bu ne diyee( yemek yiiimde gelim ben
:1ninca::tomato:kafamçokkarıştıben diğer topiclerde kızıyrdum
slm veriyorsun doğru düzgün slm bile demiyorlar
konuşuyorsun boşa ama haklılarmıydı acaba
her topicte oluormu böyle şeyler bir bizemi oldu.
Oha yaww misafirler ne yaptı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?