- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.261
selam kızlar, bayadır okuyodum yazılarınızı bu sabah yeni üye oldum, size birşey sorabilir miyim?
ben nişanlı falan değilim henüz yani çeyiz yapmıyorum ama çok yakın arkadaşımın haftaya sözü var yavaş yavaş çeyize başlayacak. ben de ona bi hediye almak istiyorum çeyizi için, süs için değil ama işe yarar kullanılcak bişey. henüz hiç bişeyi yok annesinin ördüğü dantel ve patiklerden başka. bana fikir verir misiniz rica etsem?
iyiyim dileğimm sen napıyosun
demek sende 5 günde 5 kilo diyetini uyguladın
bende mi denessem ki
dilekk.. çok iyi vermişsin canım.. tebrik ederim valla seni.. kız bari hafta başında bizede söyleseydin bende yapardım bu haftaa....
ben geldimmm bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım
maliyeti ne kadarlık bişi istiyosunCADIARZU
canım inan vereceğimi düşünmeden basladım ac kalmıosun ama hep aynı seyi yemekten sıkılabiliosun ama aç kalmıosun bu önemli hafta basını bekleme yarın basla bence
ne oldu kız test sonucları tahlil fln merak ettim he dun alcaktınız
gulsunnnn aman yaw çok kötü heycan yaptım ben...
:sm_cool:
kız siye ne olduuuu:))) giden benim beeee:)))) ayy sipidi sen düğününden önce bir buraya girme bak napıyoz sana... sen şimdiden böyle heyecan yaparsan o zaman nasıl olursunki kızzz
hoşbulduk
100-150 aralığında bişey düşünüyorum canım
baktım da hep yatak örtüleri nevresim takımları eklenmiş öyle bişey mi alsam acaba
mutfak eşyası alsam diye düşünmüştüm ben ama acaba mutfak eşyaları takım olarak mı alınıyo yani en azından renkleri uysun falan diye
onunkilerle uymazsa kötü olur diye düşündüm
selam kızlar, bayadır okuyodum yazılarınızı bu sabah yeni üye oldum, size birşey sorabilir miyim?
ben nişanlı falan değilim henüz yani çeyiz yapmıyorum ama çok yakın arkadaşımın haftaya sözü var yavaş yavaş çeyize başlayacak. ben de ona bi hediye almak istiyorum çeyizi için, süs için değil ama işe yarar kullanılcak bişey. henüz hiç bişeyi yok annesinin ördüğü dantel ve patiklerden başka. bana fikir verir misiniz rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?