-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet mutfağın ıvırı zıvırı çok oluyor
öle bardak tabak sürahi borcam vs alma
onların çoğu hediye geliyo fazlasıyla
ama çaycı vs evinde kullanmak istediği neyse onu alabilrsin

bu speedy yalan söylüyo sakınn inanmayın ya
söz günü tee saat kaçtı nette geziyodu bu çokk rahat çokk

gulsunn özel bi soru sormak istiyorum
evlilik öncesi ne gibi hazırlıklar yaptın kendinle alakalı söyle bakalım

teşekkürler nisanyağmuru cute ve sulugöz ve karabocuq, şu çoklu alıntı işini beceremedim adlarınızı yazayım dedim :)
o zaman çaycı bakıym ben madem mutfak eşyası al al bitmiyo, ama bu yatak örtüleri de cezbetti beni resmen, işe de yeni girdim pek durumum yok şimdilik, bi kaç ay sonrada öyle bişey alırım o zaman

bende anlamıcam senin çevrimiçi mi çevrimdışı mı olduğunu dimi
güzelim benim adım yeşille yazılı o numaraları yer miyim ben yerimseniben

ne demek canım yardımcı olabilidiysek ne mutlu ama gerçekten öyle insnn herşeyi alalası geliyo ama sen ilk mutfağı düşün derim oranın derdi hiç bitmiyo gerçekten

hatige canım neredesin
sen nişanda kullandığın tacı nereden ve ne kadara aldın bide o resmini tekrar ekleyebilirmisin?

gulsunn özel bi soru sormak istiyorum
evlilik öncesi ne gibi hazırlıklar yaptın kendinle alakalı söyle bakalım

hakket bu konu üzerine gitsek biras, ben mesela kayısı yağı uygulamaya başladım cilt için süper bi şi her cilt tipinede uygun olması avantaj acababana uygunmu die düşünmüyosun..1 haftadır sürüyorum cildim çok güsel oldu. hem kırışmasından korkuyorum..

ALINTI:
Kayısı yağının en önemli özelliği tüm ciltlere uygun olması! Kayısı çekirdeğinden elde edilen kayısı yağı, A vitamini içerdiği için cilde bir çok yarar sağlıyor. Öncelikle nemlendiriyor, doğal bir canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Aynıca gençlerde oluşan akneleri de temizliyor… Kayısı yağının içinde kalsiyum, magnezyum, karotin ve betakaroten maddeleri yer alıyor. Bu özelliklerinden dolayı Kayısı yağı kırışıklıkları azaltıyor. Kuru ciltli olanlar, günde bir defa deriye Kayısı yağı sürdüğünde çok iyi sonuç alır. Yağlı ciltler için haftada bir yeterli… Cilt için harikalar yaratan bu doğal ürünü evinizde mutlaka bulundurun

:sm_cool:

kız siye ne olduuuu:))) giden benim beeee:)))) ayy sipidi sen düğününden önce bir buraya girme bak napıyoz sana... sen şimdiden böyle heyecan yaparsan o zaman nasıl olursunki kızzz

anaaam bitmiş lan şmdi sipidi diyince baktımda 2 gun yaziiii zemuszemus bende gelcem düğününe :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…