-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

speedy tamam gizli gel sen ben çaktırmam kimseye

tamam anlaştıkkk :1shok::1shok::1shok:

anaaam bitmiş lan şmdi sipidi diyince baktımda 2 gun yaziiii zemuszemus bende gelcem düğününe :kedi:

vallahi yaw 2 günü kaldıı anammmma ohaoldumsmileohaoldumsmile
ne güzel beeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kuşum gelirim gelmesinede sen gelsen alsanaalsanasmile

canım iyi diyor hoş diyorsun da
şimdi bir düşün hafta içi 09:00 - 19:00 arası , cumartesileri 09:00 - 16:00 arası işteyim.
düğünüme son 16 gün var
bu 16 günün 10 günü full time ofiste olacağım geriye kalan 6 günüde
kına kıyafeti bakılacak
kapalıçarşıya gidilip erkek tarafı yapmadığı için düğünde takılacaklar alınacak
hımmm başka gelinliğimin son provası var...
daha ne söyleyeyim sana...
demem o ki senin yanıma gelmen daha iyi olacaktı...
ama dersen ki ben buraları çok bilmiyorum Ada hem koçiş te kızar o zaman derim ki bu akşam 18:30 gibi ömür de ki burger kıng var ya e-5 kenarında orada olabilirmisinnnnnn

ben 1 yıldır karınca yumurtası yagı kullanıorum ve süper bişi bu tavsiye ederim kızlar

bende de var tatlım da hiç kullanmadım
nasıl kullanacağım???

ada opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan canımmm opuyorumnanaktan

düğündaş ada hele gel bi buraya

geldim şeker söyle bakiimmmmm

ada nirde yaw:kedi:

lülülülülülü burdaaaaaa

caniko eczane,aktar,büyük marketlerde satılıyo...

canımmmmm ben de kullanayım bunu da
bir keresinde limon yağı aldım
sürdüm ağdadan sonra bacaklarıma...anammmm o nasıl bir acıydı
resmen kavurdu bacaklarımı
o hesap olmasın,belli bir oranı mı var,pamukla mı sürüyorsun bir anlat yaaaa

sonunda bende beceremedim sandım
onun aslında direk profilde gözükmesi gerkiyodu ama beceremedim

ne demek canım yardımcı olabilidiysek ne mutlu ama gerçekten öyle insnn herşeyi alalası geliyo ama sen ilk mutfağı düşün derim oranın derdi hiç bitmiyo gerçekten

tabi ki yardımcı oldunuzz=) ay Allahım bana da göster bu günleri :Saruboceq: demin liste gördüm bitane hepiniz evleniyosunuz nişanlanıyosunuz ne kadar güzel boshayallersmile

adacım kullanacagın bölge nere ise orayı temizledikten snra 4 gece üste ste süreceksin bu yagı daha sonra bir dahaki temizliğe kadar hep bu sekilde evam etcek

kociş kızmaz bunu sölim sana ama benim orayı bulamama ihtimalim var bugun deilde düğünden önce birgun mutlaka görüşürüz ki öyle olması lazım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…