- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.501
cok güsel gelinlikler
:roflol: :roflol: :roflol:nasıllarr kendimide koyam mıııhihoyyyt
kızlar resim nerde
ne gelinliği
ben nie görmüyom :umursamaz:
koy tabi hihoyyyt
kızlar resim nerde
ne gelinliği
ben nie görmüyom :umursamaz:
şimdi ben bu zamana kadar pek sevmedim en uzun görüştüğüm 20 gün oldu bi bahane bulup ayrılıyordum içim ısınmıyordu günlerden bi gün ali geldi teklif etti bende düşünmek için oyaladım onu bekledi öyle konuşurken çok hoşuma gitti benimle ilgilenirken diğerlerinden farklı sorular sorması falan içime sindi ama bunların durumu yok ve 9 kardeşler annem bana bişey yapamazlar (altın -ev) diye istemiyor taktı kafaya bende inat sanki annem istemiyor kanım kaynadı resmen 1 aydır görüşüyoruz daha ama çok farklı bi duygu ilk kez desem yeri niyeti ciddi annemle tanışmak isityor ama annem tanıştırsa ona gününü göstereyim seni vermem diyor evi yok düzgün işi yok sen çalışcan mı hep bıkarsın diyo haklı vermek istemesinde kimse kızının zor durumda olmasını istemez ama ne bilim yanına oturunca falan tam kafa dengim ikimizde sakin yapılara sahipiz ve çalışkan işi var şuna askerden kasım ayında gelmiş benim dayımın da o zamanlarda geldi ama işe giripte çalışayım demek yok dinlendi bu durmamış çalışmış içimden hep bi sans vermek geliyor annemde vermem seni kocaya kaç diyor moralimi bozuyor düşünüp duruyorum öyle işte benim kısca durum bu
eveeet başlıyoruuummm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
eveeet başlıyoruuummm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
günaydın kızlar
teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktancok tatlısın canımmmm:lepi:
biricikimmmm başladın maşallah kızz sanaaaaa:teytey:
opuyorumnanaktanayhh yeter bu kadar coştum bugün:teytey: :teytey: :teytey:
olumunekankayizsmilebayanssulusmilecoşş özledik senin coşmalarını :teytey::hooray::icecream:
anladım kızlar
kaydirigubbakcemile3
o kadar tatlısınız ki çoğunuzun heycanını tanımadığım halde bende sizle yaşıyorum burda okuyarak
şu maddi durumu önce bi toparlayıp bende sizler gibi çeyizimi toparlamaya başlayacağım çok gaza getirdiniz beni ehahe opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?