-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

tabiki canım 1 ay çok kısa bi süre hemen evlenmek gibi durum yok düşünüyorum ben nasıl olur diye tavırlarına bakıyoruz sözlerine bakıyorum benim için çok önemli sonuçta annem ne derse desin ona darılmıyorum benim iyiyliğim için ama alinin sözleri çok önemli benim için bakalım önümüzdeki günler aylarda değişen bişey olucakmı merak ediyorum inşallah beni hayal kırıklığına uğratmaz..

buarada aşık değilim sevgimde tam anlamıyla yok ama tarifizsiz bi duygu var gerçekten herşeyi oluruna getiricek bi tozpembelik kısmet belki olur belki olmaz verilmiş bi söz ortada sizlerle konuştukça insanın gözü daha bi açılıyor herşeyi terkardan gözden geçiriyor ya çok iyi bişey iyiki bu site varolumunekankayizsmile

canlarımmmmmm
Ada kız geldi...
nasılsınız bakalım,

denizkoydumadını süpürgesini eklemiş,güzel günlerde kullansın inşallah

cutemizin son 1 ayı kalmış :))) ne güzel ne güzel

nisancım listeyi yeniden eklemiş...1. sıraya yükselmeme son 1 gün kalması beni de çok heyecanlandırıyor...

yalnız listede bir şey dikkatimi çekiyor
hiç tanımadığımız,topicte hiç paylaşım yapmayan isimler var...
bunların listede olması bir tuhaf geliyor bana
aynı liste nişanlananlar topiğinde de var,o haliyle orda dursun ama
bizim topicte paylaşım yapan ve bu heyecanı burada bekleyen arkadaşların isimleri olsa listemizde nasıl olur ???

aynı şeyi bende düşünüyorum
hastasonu düzeltmeyi düşünyorum

cuteeeee
hiç kaçarın yok dilek bahçelievlerden geliyorsa düğünüme
sen beylikdüzü'nden,hasırcıların oraya illa gelebilirsin di mi :)))

evettt yarında dışarıda işlerimiz var yarın yorulcam pazar dinlenmek istiyorum ayy düğüne 2 ay kaldı ben hala dinlenim diyorum artık her hafta sonu bi koşuşturmaca gidecek heyecanda var ama halsizlikdeakannehir

yaa senin 2 ay kalmış canım dinlenmek diyosun dinlenemzsin valla düğün olana kadar.. :bbo: biz bile hafta sonu ne gezer ne programlar yapardık artık azaldı sadece bi telaş bi koşturma var şuna bak buna bak derken geçiyooo akannehirakannehir

:sm_cool: - 10 Nisan - gulsunn - düğün - :sm_cool:

- 24 Nisan - adaer - düğün
- 24 Nisan - sulugoz - düğün
- 06 Mayıs - esra8608 - nikah
opuyorumnanaktan - 08 Mayıs - aslhsnkyk - nişan
- 09 Mayıs - cute - düğün
- 30 Mayıs - Boswer - düğün
opuyorumnanaktan - 04 Haziran - speedy-gonzales - nişan
- 05 Haziran - hilal_im - düğün
- 12 Haziran - esra8608 - düğün
- 12 Haziran - organiksheker - düğün
- 13 Haziran - heraaaa - düğün
opuyorumnanaktan - 15 Haziran - ece - nişan
- 19 Haziran - eregli - nikah
- 25 Haziran - graceful - düğün
- 10 Temmuz - DaMla - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 19 Temmuz - em4561 - nikah

- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - MELTEMRE - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
- 25 Eylül - sirkencubin - düğün

aynen öyle canım dinlenmek yok yola devam hayırlısıyla şu halsizliği bi atlatsam kendime gelcem önceden bizde çok gezerdik şimdi kendimize bile doğru dürüst vakit ayıramıyoruz tatlı koşuşturmacalar bunlar bunlar biraz cefa çekelim sonra sefasını sürerizhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…