- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.541
canım bence annen haklı tamam sende belki daha önce bunları yasamadıgın için onun yaptıkları hosuna gidiyor.ama iş ciddiye binince sende her genc kız gibi herseyinin olmasını isteyeceksin belki hayalindeki dügünü gelinliği giyemiyceksin annende bu yuzden seni uyarıyor bende dier kızlara katılıyorum 1 ay bi insanı tanımak için yeterli bir süre deil.cicim ayındasınız daha şimdi hersey tozpembe olur tatlım bence acele etme.
hb böcüqüm opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar
selam kızlar nasılsınız?
hg canım.. iyiim çok şükür.. sen nasısılsın ?? boshayallersmile
hoş geldin şeker.. iyiim çok şükür.. sen nasılsınn ?boshayallersmile
iyi canım nolsun hava böyle kasvetli uykum geldimirmirmirmir
valla benimde uykum var bir an önce akşam olsada eve gitsem.. bir iş yapasım yok..boshayallersmile
aynen bende eve gitmek istiyorum havalardanmıdır nedir 7-8 gündür kendimi sürekli yorgun hissediyorum içimden hiçbişi yapmak gelmiyo :umursamaz:
havalardan sanırım tatlımm..kimse sorsam öyle diyo :umursamaz:
canlarımmmmmm
Ada kız geldi...
nasılsınız bakalım,
denizkoydumadını süpürgesini eklemiş,güzel günlerde kullansın inşallah
cutemizin son 1 ayı kalmış :))) ne güzel ne güzel
nisancım listeyi yeniden eklemiş...1. sıraya yükselmeme son 1 gün kalması beni de çok heyecanlandırıyor...
yalnız listede bir şey dikkatimi çekiyor
hiç tanımadığımız,topicte hiç paylaşım yapmayan isimler var...
bunların listede olması bir tuhaf geliyor bana
aynı liste nişanlananlar topiğinde de var,o haliyle orda dursun ama
bizim topicte paylaşım yapan ve bu heyecanı burada bekleyen arkadaşların isimleri olsa listemizde nasıl olur ???
evettt yarında dışarıda işlerimiz var yarın yorulcam pazar dinlenmek istiyorum ayy düğüne 2 ay kaldı ben hala dinlenim diyorum artık her hafta sonu bi koşuşturmaca gidecek heyecanda var ama halsizlikdeakannehir
yaa senin 2 ay kalmış canım dinlenmek diyosun dinlenemzsin valla düğün olana kadar.. :bbo: biz bile hafta sonu ne gezer ne programlar yapardık artık azaldı sadece bi telaş bi koşturma var şuna bak buna bak derken geçiyooo akannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?