- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.521
o kadar tatlısınız ki çoğunuzun heycanını tanımadığım halde bende sizle yaşıyorum burda okuyarak
şu maddi durumu önce bi toparlayıp bende sizler gibi çeyizimi toparlamaya başlayacağım çok gaza getirdiniz beni ehahe opuyorumnanaktan
o kadar tatlısınız ki çoğunuzun heycanını tanımadığım halde bende sizle yaşıyorum burda okuyarak
şu maddi durumu önce bi toparlayıp bende sizler gibi çeyizimi toparlamaya başlayacağım çok gaza getirdiniz beni ehahe opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bende süpürgemi aldım güzel fikirlerinizi bekliyorumalkisalkisalkis
http://www.bosch-home.com/tr/BSG72212.html
merhaba arkadaşlar bende süpürgemi aldım güzel fikirlerinizi bekliyorumalkisalkisalkis
http://www.bosch-home.com/tr/BSG72212.html
olumunekankayizsmilebayanssulusmile
sen anlayana kadaaa :roflol:
günaydınss herkesee boshayallersmile
günaydınss herkesee boshayallersmile
nisaan listeyi her eklediğinde telaşlanıyorum off yrndan sonra 6. sıradayım :S nişan gibi olmuyomuş bunun heyecanı başka akannehir
nisaan listeyi her eklediğinde telaşlanıyorum off yrndan sonra 6. sıradayım :S nişan gibi olmuyomuş bunun heyecanı başka akannehir
kaydirigubbakcemile3
ama ne güsel ya az kaldı bak
sizleri gördükçe böle çok mutlu oluyorum ben
allahım banada nasip etsin inş:Saruboceq:
lavanta sağlam bi işi iyi bi kazancı varsa
anlaşıosan çok da dert etme
ama daha yenisiniz 1 ay çok kısa büir süre
annene inat bağlanıo olabilirsin de
bunu zmaan gösterecek
düşün taşın hayat gerçekten zor eğer kendi yapacaksa bişeyleri
ozaman ona göre yol almalısınız
güçlüklerle başa çıkabilecek misin bunu ancak sen bilirsin
ama anneni kötü kadın ilan etme o da iyiliğini istiyordur eminim
hayır canım kötü ilan etmeiyorum annemi sadece gözü çok yüksekte sonuçta maddi olarak babası çalışmayıp bişey yapamadıysa o onun şucu değil hem fakirler bekarmı kalsın birde tanıştırırsam gününü gösterecekmiş günah değilmi insanların gururu ile oynamaya ben onun niyeti biliyorum rahat etmemi istiyor sadece yaptığının yanlış olduğunu dile getiriyorum hem 1 ay gerçekten kısa süre ama ne bilim ilk kez birisine kendimi bu kadar yakın hissedince kaptırdım kendimi galibaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?