dün bildiğiniz üzere yarım saat erken yani 18:30 gibi çıktım...
bilseydim dünümün böyle rezil olacağını dilekciğime giderdim...neyse oldu bir kere...
Bedi de erken çıkacaktı ama son anda işler değişti ve çıkamadı,yoksa biz bakırköy'e gidip kına için kıyafetime ve ayakkabıma bakacaktık...
Bu çıkamayınca ben de dedim tamam o zaman size geçerim,senin çok kışlık olan kalın kıyafetlerini falan hazırlarım çantaya evimize götürürüz bir yandan yerleştiririm.Benimkileri de öyle yaptık çünkü salı günü götürdüm kışlıklarımı havalar ısındı çünkü,bir kaç tane hırka ve mevsimlik mont bıraktım...
aslında ben 1 hafta önce görümceme söylemiştim,artık bu mevsimde giyilmeyecek çok kalın eşyaları,bere,atkı tarzı şeyleri yıkayıp hazırlar mısın falan diye o da geçtiğimiz hafta sonu için ben yaparım demişti.Dün öğlen saatlerin de onu aradım hani ne yaptın eşyalar falan hazır mı diye bu ne acelesi var yapılır falan deyince ben de demiştim ki ona
iyi diyorsun ama düğün haftasını sayma çünkü benim yurt dışı ve şehir dışı misafirlerim,akrabalarım gelecek onlarla olacağım,bu hafta sonu da pazar günü kardeşimin kaynının düğünü olacak o koşturmamız var cumartesi gelinlik provam var,diğer alışveriş işlerimiz var...anlıyacağın bir sürü koşturmacamız var ve son ana bırakamayız bir yandan hazırlayıp,yıkayıp ütüleyip yerleştirmem gerekiyor dedim...
tabi görümcem yine hafta sonu yapılır yaaa dedi falan biraz bozuk...
neyse işte akşamına da bedi çıkamayınca işten ben de senin kıyafetlerini falan halledeyim deyince o da tamam git akşama ben geçerim eve dedi
ben de gittim işte....
ve kabus başladı...
görümcem evde yok,anneme geçmiş olsuna,evde annemi yalnız bırakıp gelemiyorum diyen hatun evde yok...hadi bunu geçiyorum gelmesin bu saatten sonra,aileme karşı rezil oldum yeterince...
kayınvalideye dedim böyle böyle bedi'nin kıyafetlerini falan hazırlayacağım
kadın bir mosmor olmaya başladı,ne acelesi var bu ne şimdi düğünden sonra gider kıyafetler
dedim tamam kıyafetleri kalsın balayı çantasına koyacaklarımı bari alayım vs.
bu başladı işte çeyizi de zaten tek götürdünüz eve....
ya nasıl tepem attı yine de saygımı koruyarak dedim
siz erkek tarafı olarak çıkıp bir gelip bize ne yapılacak ne edilecek diye sormazsanız benim ailem mi sizi arayıp çeyizi ne zaman alacaksınız diye soracaklar...böyle bir şey olamayacağı için de mecburen bedi kendi gelip götürdü dedim
neyse bu sustu...hadi sen hazırla bari dedi kıyafetleri
işte geçtim hazırlamaya elimi her attığıma onu da mı alacaksın falan diyor
özellikle gömleklere taktı :)))
ben de dayanamadım aldım gömlekleri elime bak bunu dedim doğumgününde aldım
bunu sevgililer gününde
bunu annem ingiltere'den getirdi
bunu yine annem ve babam bayram hediyesi olarak almıştı....
ama çıldırdım artık yani...
neyse işte ...geçti saatler bedi geldi,
bu yine bediye de bu sefer şey demeye başladı gömleğin dar gelenlerini bıraksana niye alıyorsun falan
bedinin de tepesi attı,hangisi dar geliyor anne diye sordu
o da dar gelenler varsa diyor hala
bedi de ben bilmiyorum bana dar gelenleri sen biliyorsan ayır dedi....
o sırada görümce de geldi işte odaya girdi neyse tabi kıyafetleri görünce bir bozuldu aceleniz ne hafta sonu yapılır dedik ya deyip sen çık odadan.....bedi bırak herşeyi ne yapıyorlarsa yapsınlar dedi
ondan sonra da çıktık ordan ama nasıl moralim bozuldu
kendime nasıl kızıyorum bu kadar berbat bir aileyi neyle aradım ben diye...