-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kuzum adam yaa kıyamam ben sana..alla laa enteresan insanlar hakketten..üzme sen tatlı canını...

ya ne bu trip tafra yok yok bende gelcem kuaför olayına ada foto bahanesine didişirim onla cunku önceden yasadıklarınıda bliyorum uyuz oldum karıya alsanaalsanasmile baksana neden ısrarla gömlekleri vermiyorlar kıyafetleri anlamadım acıkcası yani ne bu inat

ay bide çeyizide kendiniz götürdünüz mü diyor allam ya keske bana gelseydn konustukta dun

adacım sen rezil falan olmadın hç üzülme onlar yaptıklarıyla oğullarına ne kadr değer verdiklerini gösteriolar ama haberleri yok insan kör cahil olmaya görsün işte böle oluo.. inşallah daha fazla sizi üzmezler cnm ya tam düğün öncesi zaten sen ve bedin gerginsnz bide onlar destek olacakları yerde acelesi mi var diolar çok yanlış böle yaparak kendi oğullarndan bile kendilerini soğuturlar yazık...
Allah böle insanların kalbini yumuşatsın merhamet versin..

adam sıkma canını biliyosun huylarını illa bi sorun çıkarıp seni ayar edicekler takma ALLAH aşkına ya boşver 15 gün kaldı şurda çok şükür yırtınsın dursun onlar hala inanamıyolar heralde bedinin evlendiğine benim bildiğim kız tarafı nazlı olur kıyafetleri gdince falan ağlar bunlar hangi taraf olduklarını şaşırmışlar heralde

grafk ekle kısmı nerde canım bilmiyorumkismile

cnm hani cevap yazıosun ya ordaki üst kısımda dünya var onun yan tarafındaki dağ resmi var kart gbi bişeyin onu tıkla kopyaladığın adresi ona yapıştır anldın mı cnm ?

adacım inan okurken ağzım açık kaldı
nasıl olur böle bişi ya
kıskançlıktan başka bişi değil bence bu
anne kız bediyi gidiyor die kıskanıyorlar bence
ben olsam senin yerinde bırakmazdım o kıyafetleri orda
hem hazırlamışsın okadar
ay gerçekten sabrına hayranım,inan ben dayanamazdım
kız evi gibi naz yapıyolar bide ya
kıyamam sana,inş düğünün çok çok güsel mutlu geçer canımopuyorumnanaktan

ada canım Allah yardımcın olsun boşver kafana takma, belliki seni oğullarından kıskanıyolar canım boşver sen rahat takıl onlar sinir olsunlar :)

adaaaa 15 gün daha sabret sonra zaten hiç bişeye eyvallah demek zorunda kalmıycaksın istersen onların yüzünü bile görmessin sadece 15 gün dayanacaksın ne bu yaa zaten o çeyizler senin evinden duayla çıkar erkek tarafı kamyonet tutar bahşişini kardeşine verir hayırlısıyla evine gider çeyizlerin sonrada gelinin arkadaşlarıyla ve ailesiyle o ev kafasına göre düzenlenir kaynananın ne işi var bakıyım kızın ne çeyizleri varmış çok çeyiz yapmışmı die dedikodu yapmaya gelir kaynana en iyisini yapmışsın

adaa böle ayakları yere basan işini gücünü eline almış oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen bir gelin bulmuş daha ne ister bilmiyorum haa

ada kimin rezilliği ortada
sen rezi olmamışsın
ama gününü rezil etmişler o ayrı
gömleklerin hepsi senin aldıkların neredeyse
hala onlarda mı gidio diyo annesi
üstüne senin aldığını öğrenince küçülmüştür demeye başlamış
yani denecek bişi yok oğullarını mahçup ediolar
farkında yada değiller ama durum böle
alın götürün eşyalarını yerleştirin
bence onlardan yardım da isteme gereksiz çünkü

kızlar resim yükleme nasıl yapılıyo?

cnm cevpladım ya anlmdın mı :uhm:

şimdi verdiğim adrse gir sonra ordaki gözatı tıkla yüklemek istediğin resmi seç,sonra yükle de açılan sayfada en alt kısımda rsim adresi yazıo orda yazanı kopyala ve grafik ekle kısmından yani cevap yazıosun ya ordaki dağ şekline tıkla o kopyaladığın adresi yapıştr ok :lepi:

Son düzenleme:

tamam canım çok sağol hihoyyyt

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

bitti netten bu kadar bulabildim arkadaşlarr hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…