-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Tatlışlar napiyosunuzzz!
Kaç gündür açamadım kuzen kaldı bizde yanımdayken açamadımm:) ıyisiniz di me??j

kızlar....
fazla da bir şey söyleyemiyorum
sanırım kendim ettim kendim buldum...
ben bile bile lades dedim...ne kadar sorumsuz,vurdumduymaz olduklarını biliyordum...
ancak bu derece olacaklarını tahmin edemiyordum sanırım...
susuyorum sadece artık...
herkes kendi serdiği kilimin üzerine oturur diye de bir sözü var kayınvalidenin...
merak ediyorum kendisi hangi kilime oturacak...
zira hiçbir kilim serdiği yok kimseye :)))

ben olsam bu lafı en kısa zmnda ona hatırlatırım :umursamaz:
bu lafı duymak için çok güsel ortam hazırlıyo kndsi her defasında bence kaydirigubbakcemile3

Adacımm yaramazlık mı var gülüm?J Bu kısma bayıldımm. Kayınvalidenleride pek açmayacak bi söz olsa gerek:)
Canım annen napiyor iyi değil mi????j
Nisan nasılsın kuşşş dieğr hatunlar nirde yawwsempatiksalakcinni

lepii bu hikayeyi biliyodum ama tekrar hatırlamak iyi geldi .sağol canım bizlede paylaştığın için .yine çok duygulandım yahuuakannehir

ben bilmiodum nişanlım sayesinde okudumopuyorumnanaktan

bittim bu hikayeye yaaa, gözlerim yaşardı resmen, çok güzel, çok doğru...

bi sözü hatırlattı bana:

birinin seni istediğin gibi sevmemesi, onun seni sevmediği anlamına gelmez...

nekadar yaşarken kabul edemesek de aklımıza gelmesede nekadar doru bi lafopuyorumnanaktan

stickerlar nasıl? bayanssulusmile

kızlar çok sağolun teşekkür ederim hepsini beğenerek ve indirimden aldım ayrıca lepicim hikaye süper ya benimde gözlerim yaşardı

Tatlışlar napiyosunuzzz!
Kaç gündür açamadım kuzen kaldı bizde yanımdayken açamadımm:) İyisiniz di me??j
çok cücelll

haha kilim mi
ayol çöp vermemişler nolsun dahasempatiksalakcinni
boşver ya salla
adam sayıp sölemen hata imiş
sallama onları sen yoluna bak
onlarda öle kaldıklarına yansınlar

Lepi yeni cici edindin sanırım kuş güle güle tadıyla kullan hepsini bebemmmmmmmmm. Başkada yeni bişey alan varsa güle güle kullansın inş.
ıyiyim bende bebem tşk ederimmmmm. Bana şans dileyin uleyn hafta sonu össye gircem

iyiyim cnm sen nasılsın
nişanlıma mp3 almış şarkı yükelyip götürmüştüm geçen defa gidişimizde
2 gb bi dünya şarkı oldu
ne ar ne yok pek bilmiyo içinde
isimlerini liste yapıyorum
bide yeni çıkan albümleri ekliycem
netten indiricem
müzik cd si hazırlıycam

kızlar ya bengünün bi klibi varmış yeni sanırım
slow bi şarkıymış
kral tv de filan çıkıyo dio nişanlım
ne olduğunu bilen varmı

yok canım yok orası değil Allah korusun ya askım yanı başımda çok mesademiz yok İnşallah 37 gün sonra teskereyi alıyoruz hihoyyythihoyyythihoyyyt

hee kzı ben de balıkesirliyimm :) akçayda da evimiz var edremitin az ilerisi :) fıstık gibi yerde yapıyo valla askerliğini ne ballıymış beeeee lülülülülülü

ereğlim canım
rabbim zihin açıklığı versin inşallah...
dilediğin ne ise orayı kazanmanı bütün samimiyetimle diliyorum...

hiç gülesim yoktu ,hangi yüzle söylüyosa o cümleyi..onun serdiği kilimler dikenli, oturur artık üstüne

Son düzenleyen: Moderatör:
ereğli saol canım
hadi bakalım başarılar
demek öss geldi çattı he
başarılaaaarrr

nisan müzik kanalı izlemiyorum bilgim yok canım

başarılar ereğli,Allah zihin açıklığı versin cnm..şansında bol olsun inş.

hee kzı ben de balıkesirliyimm :) akçayda da evimiz var edremitin az ilerisi :) fıstık gibi yerde yapıyo valla askerliğini ne ballıymış beeeee lülülülülülü

hadi ya zemuszemus biliyorum canım akçayı bilmem mi :roflol: iki kere gittim ikisindede orda arada ordaki otellerde kaldık nişanlımla :kedi:

düğün yaparsak benimki imzayı bastıktan sonra kırmızı kurdela ile süslenmiş şirin bi ayvayı tabak içinde benimkine ikram etmeyi düşünüom kızlar
ayıp kaçar mı hahahahaaklinialirimsmile

ereğlim canım
rabbim zihin açıklığı versin inşallah...
dilediğin ne ise orayı kazanmanı bütün samimiyetimle diliyorum...

Canımın içi tşk ederim. Ben okul terk biliyosun daha sonrasında bi daha girdim sınava bu seferde kayıt yaptırmamıştım anlayacağın çok pişmanım hiç yoktan açıköğretim olsa bile benim için büyük bir nimet olacak bebemmmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…