-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

düğün yaparsak benimki imzayı bastıktan sonra kırmızı kurdela ile süslenmiş şirin bi ayvayı tabak içinde benimkine ikram etmeyi düşünüom kızlar
ayıp kaçar mı hahahahaaklinialirimsmile

ayyy çok orjinal bi fikirrrrrrrrrrr aklinialirimsmile

Lepimm, cutee sağ olun fıstıklarımm. Cute kız senle aynı okulda okumuşuz meğersem alaplı:) Ben bıraktım gerçi o ayrı:) Kilim olayına bende çok güldüm kaydirigubbakcemile3

Lepimm, cutee sağ olun fıstıklarımm. Cute kız senle aynı okulda okumuşuz meğersem alaplı:) Ben bıraktım gerçi o ayrı:) Kilim olayına bende çok güldüm kaydirigubbakcemile3

evet :) burada karşılaştığım tesadüfler çok enteresan

çok güzeldi ben bahar sitesinde kalıyodum,senin ailen orada gerçi heralde ayrı kalmamışsındır..öğrenci evi çok güzeldi yaa..alaplıda yapılacak çok bişey olmadığından hatta zonguldakta arkadaşlık ilişkileri daha samimi oluyodu...özledim çok ,alaplının sahilini bozmuşlardı 2. yıl sinir olmuştum o yüzden hep ereğlideydim 2.sene..çilek festivaliii offf off
boshayallersmile

Mutlusun gülüm umarım pazar günü mutlusun, mutluyum, mutluyuz oluruz:)
Umut bekleyen herkese iyi yerler nasip olur inş.

mutlusun eğlence olsun diye yapmak istiyorum zaten de bakalım ortama göre:))

stickerların ucuzlarından al yapıştır ben öle yapcam
kolay çıkıo
kardeşim yaptı bant gibi iz bırakmadan ayrılıo

gdmt stıcker lar şahane bayıldım ama kiracı olunca bunları nasıl yapıştırayım ama

canım onlar ille de duvara olucak diye şart yok kii :) bak mesela bazı resimlerde beyaz eşyalara yapıştırmışlar, onlar da çok güzel olmuş :)

sen de yap dermişiiim
fikrimi çalma kız hehealsanaalsanasmile

yaaaa bana ne bana neeee, bne de yapcaaaaam :dilcikar:

bu stıckerler genelde nerelerde bulunur...cute sağol cnm bakalım inş. başarırız çok çalıştım

artık heryerde var canım ama büyük marketlerde rahatlıkla bulabilirsin, yada reklamcılara gidip yaptırabilirsin canım, ben kendim reklamcıyım kendime yapıcam kaydirigubbakcemile3

canım onlar ille de duvara olucak diye şart yok kii :) bak mesela bazı resimlerde beyaz eşyalara yapıştırmışlar, onlar da çok güzel olmuş :)

yaaaa bana ne bana neeee, bne de yapcaaaaam :dilcikar:

ben yaptım bnm mini buzdolabının üstüne çok güzel oldu. ayrı yaşadığımdan mini dolabım var bu gidişlede bu yılı onla geçirices seneye belki başka eve çıkarız taşınması zor zedelenmesin 14.kattayım :S

bu stıckerler genelde nerelerde bulunur...cute sağol cnm bakalım inş. başarırız çok çalıştım

cnm pazarlarda satıyolar artık çok ucuz hemde 3 liraya fln.ben aldım yaptım çok şık oldu..sosyete pazarı vardır mutlaka bakın bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…