-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cnm pazarlarda satıyolar artık çok ucuz hemde 3 liraya fln.ben aldım yaptım çok şık oldu..sosyete pazarı vardır mutlaka bakın bi..

burda sağım solum pazar üstelik pazara gitmeyi de çok severim ama hiç görmemiştim bu salı mutlaka sosyeteden almam lazım bebişş hihoyyyt

kızlar yaaaa 40 gündür diyetteydim sonra bi kaç gün ara verdim üç gün önce diyete devam ettim ama kilo veremiyorum durdu benim metabolizmam puuufffff

kızlar ben bildiğiniz gibi yarın Dileğe gidiyorum :)))
sizlerden gelebilecek olan varmı
buluşmuş oluruz :)))
Ada'nızın dertlerini canlı dinlersiniz artık kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana anadolu yakasından gelemem diyenler belki olur ama
avrupa yakasındakiler gelebilir
cute belki buna gelirsin :)))

stckelrar artık pazarlrda bile var
mahalle arası bi milyoncularda flaln hep var
kolay çıkıo
kiracı olcam yapamam demeyin
ben yapcam aldım 3 tane

evet şekerler kapım acık hepinize toplasıp dedikodu yaparız kaydirigubbakcemile3 gelin bak ciddiyim :kedi:

bide stıckerler pazarlarda bile var ben aldım 1 tl ye kaydirigubbakcemile3 birinde siyah kahverengi atlar var salonumda ünitemin üzerine yaptım brnde mor ortancalar ve kelebek onlarda yatak odamda:kedi:
kırmızı gelinciklerde mutfagımdaaa

ben alamıyorum malesef ya
bulsam alacağım da niye bulamıyorum ki
pahalılarını demiyorum
hani diyorsunuz ya ucuzları var
işte onlar bana denk gelmiyor hiç...
bari düğün hediyesi borcam geleceğine sticker gelse kaydirigubbakcemile3

cnm gelirim tabii dışarıda mı buluşuyonuz...neredeee..

ayyy gercekten gelcen dimi bana gelio seker size sürprizlerim var aklinialirimsmile

cnm bnmm çok sevindim valla davet ettiğine geliriiim.ben kaybolmiim ya biz adayla buluşup gelelim.özelden yaziim bari ona telefonumuu.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

cnm bnmm çok sevindim valla davet ettiğine geliriiim.ben kaybolmiim ya biz adayla buluşup gelelim.özelden yaziim bari ona telefonumuu.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayyy gercekten cok sevindim sizi görcem:kedi: gelin gelin herkes gelsin valla cok sevindim kız
Dilakkk nan naber?j

bana bak kızım beni alıştırdın okeye lmaz: sensiz duramıyom bedenim okey okey diyoeyvahedigeldismile bende giriorum tanımadıgım saplarla oynuorum:kedi: sonra bana sarkıolar bende atıyorum masadan:kedi: hep senin yüzünden hep senin yüzündenmafoldumben

canikoo biz senle beylikdüzü pazarına gidelim alırız oradan gittin mi hiç çok güzel pazar ...

ya ben mafoldumbenmafoldumben
bende bakırköy pazarından alıom 1 tl :kedi:

cnm bnm yaa sende gell..bakırköy pazarınında methini duydum uzak kalıyo ama bize yaa yinede gidilebilinir..yine adaya bağlıyım artık takılırım ben onun eteğine he he ...

cnm bnm yaa sende gell..bakırköy pazarınında methini duydum uzak kalıyo ama bize yaa yinede gidilebilinir..yine adaya bağlıyım artık takılırım ben onun eteğine he he ...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende gelicim:umursamaz:
cute ve ada bana geliiiiiiii yokmu arttırankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…