- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.981
çok kolaydı sorular yaaa zaten bu sınav yükseköğretime giriş sınavı olduğu için çok kolay sormuşlar Haziranda olan lisansa giriş sınavı o biraz zor olcakk..benim için önemli olan bu sınavdı sağolsunlar sorular gerçekten çok kolaydııı
ben geçen gece gelen yazlıkcılara gittim
dükkana mal getirmişler
bi sürü kutu
ohh bulmuşken alıverdim bugünde yerleştirdim yetmedi bugece babam getircek unutmazsa devam etcem
cnm az kaldı senin başla artık
biz ütüyüde annemle 2 3 ay önce başlıcaz çünkü hiç kimse yok burda ikimiz yapcaz yardım edemez kimse yoruluruz yavaş yavaş yapalım dedik
aa demi 2 aşama oldu o artık. ne bilim yaw ben geçtim onları hiç ilgilenmiom ki
annem diodu öss die
bende diom haziranda dğlmi o
youu çok gzl olmuş kıs nsl yaptın
ben geçen gün takma aldım
komedi bi büyük geldi yapıştırdım kestim torpiledim ama bülent ersoy gibi oldum zorda olsa çıkardım
en güzeli valla ...bizim de burda kimsemiz yok ama sanki bir ay sonra düğün yapmıycakmışız gibi pek rahatız annemle ne olcak bilmem....yayıldık oturuyoz bakalım kaydirigubbakcemile3
diskler var kız onlan yapıom
çok cücel olmuş sen bunu bana bi ara detaylı anlat canımcımm
sorcağım soru şuydu ki .... düğüne bir ay kaldı ben de bir isteksizlik bir endişe bir hüzün ve bir bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık varr hatta ve hattaa be adam sendecilik varrrrr bu sizde de oluyor mu yoksa ben de bi problemmi var
sorcağım soru şuydu ki .... düğüne bir ay kaldı ben de bir isteksizlik bir endişe bir hüzün ve bir bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık varr hatta ve hattaa be adam sendecilik varrrrr bu sizde de oluyor mu yoksa ben de bi problemmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?