-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çok kolaydı sorular yaaa zaten bu sınav yükseköğretime giriş sınavı olduğu için çok kolay sormuşlar Haziranda olan lisansa giriş sınavı o biraz zor olcakk..benim için önemli olan bu sınavdı sağolsunlar sorular gerçekten çok kolaydııı

mutlusun alışkın dğlsen kullanamıo olabilirsin
benim tırnaklarım hep uzundur
kırılıo bazen kullanamıyrm hiç yara bandı sarıom bende

2 yıllıkmı istiosun cnm
yaşın kaçtı senin

en güzeli valla ...bizim de burda kimsemiz yok ama sanki bir ay sonra düğün yapmıycakmışız gibi pek rahatız annemle ne olcak bilmem....yayıldık oturuyoz bakalım kaydirigubbakcemile3

benim odam küçük die bişiy koyamıom
kitaplarım var ztn
yemek odası doldu dahada bi iğne almaz
üst katta salon öyle ortaya kadar koliler gelio artık ben aldıklarımı koyuyom başa çıkamam en sona artık
daha hurçlancaklar var çünkü
dolapların içide doldu annem sölenio bunları yer bulamıcan koymaya :)
olsun diom snaa bırakırım kendi evimi alınca alırım

yaşım 26 tatlım daha önce halkla ilişkiler a.ö bitirdim iki yıllık ama yetmiyoo malesef kariyer içinn daha çok gelişmem lazım bilişimi ilişimi çekmem lazım kendime :))

diskler var kız onlan yapıom

en güzeli valla ...bizim de burda kimsemiz yok ama sanki bir ay sonra düğün yapmıycakmışız gibi pek rahatız annemle ne olcak bilmem....yayıldık oturuyoz bakalım kaydirigubbakcemile3

cnm valla başlasanız iyi edersiniz bugün alt tarafı 6 kutu koliledim canım çıktıı
ama hepsini ayırıom salona mutfağa die o zorladı yaa

aynen bendede hatta dugunume 1 hafta kalmıstı ben ıspartaya kardeşimi götürdüm ünv e ki götürecek cok kişi vardı hazırlık fln bıraktım gezmeye gittimkaydirigubbakcemile3 zaten nikah gununu aldık ondan sonra ben evlenmicem vazgectim demeyede basladım ama kociş kandırdı :kedi:kaydirigubbakcemile3

valla benımde dugunum eylulde ama bende oyle bır hıs yok belkıde daha cok oldugundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…