- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.021
bakın nan naptm
he öle diosanız öledir
mutlusun sizede hayrlı olsun diyim ozaman kuzum
grace im valla sana da güvendim biraz
senle beklentilerimiz yaklaşık aynı sayılır
bi işte girişi pasaj da die biraz sıkıntı ediom okadar gerisi iyi görünüo görüntüler falan
göstermişti eğlenceli idi
böcük sen kayserde misin
gurbete yani valla ben kendimi düşününce şuan bile zor gelio
mutlusun senin sorunun nedir canım
vaayyyy aramızda azcık var lepii nerden nereye seneler var diyorduk şimdi ben haziranda sen ekimde gelinsinn
Bugün canım biraz sıkıldı kına gecesi ve düğün için konuştukta kayınvalidemle kayınpederimgil bugün bize oturmaya geldiler sınavdan çıktım eve gittim konuşuyorlardı sonra sohbete ben de dahil oldum kayınvalidem kına için herşeyin hazır mı dedi bende evet anne ben daha önce aldım kınalarımı tepsimi sepetimi örtülerimi gelin kuşağımı filan dedim normalde biz de erkek tarafı yapar ama ben biraz sabırsız davrandım ve gittim gönlüme göre aldım beş ay öncee...neyse kayınvalidem dedi ki kızım kına gecesi ben eline kına yakılmadan önce hani sen avcunu açıyosun ya o zaman bi elli kuruş koyarım(bakın bi milyon bile değil)o da niyeymiş biliyormusunuz gelin elinde parayı tutsun tutumlu olsun diyeymiş..ben de dedim ki anne adetlere göre sen çeyrek takarsın valla millete bizi güldürme o gün herkes orda olcak dedik babam da olmaz öle şey dedi kayınvalideme
saol canımlepi hayırlı olsun cnm , gözünaydın opuyorumnanaktan
miskin bigünden herkese merhaba a.s.
sorma tatlım ben düşünmemeye calısıorum zaten
lepii vallaa hiç dert etme sen tadını çıkar düğünün milllet elecek oturacak herkesi menun etmek zournda değiklsin sen gönlünce eğlen tadını çıkar vallaa... mekan güzel geçerken 5 dk gördüğün bi yer tadını hiç bozmasın ..
vaayyyy aramızda azcık var lepii nerden nereye seneler var diyorduk şimdi ben haziranda sen ekimde gelinsinn
saol canımlepii hayırlı olsun tatlımm
mutlusun ben bunu birçok kişiden duyuyorum
sorumluluklar korkutuyor sanırım
bana tabii şimdi bunlar anlamsız geliyor
amann sende ne dert ediosun dicem ama kendim nasıl olurum bilemiorum
2 yıllıktan eğer bölümün uygunsa dikey geçiş yapabilirsin kamu yönetimine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?