-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

you cum sana samimiyetimle şunu söyleyebilirim ki ben de bundan korkuyorum biliyor musun son an ben evlenmicem deyip deli damarım tutar diye korkuyorummm ((

ben cok dedim evlenmicem vazgectim diye ama valla nedeni yok öyle diodum evlenmicem diye işte diorum ya kociş kandırdı

bende de var burara herşeyden uzaktayım,canım bişey yapmak istemiyor,sormayın acaba nasıl olkcak aynı evde diye düşünüyorum sorumluluklar geliyor aklıma vs... oluyor ara ara böyle isteksizlikler...

bende de var burara herşeyden uzaktayım,canım bişey yapmak istemiyor,sormayın acaba nasıl olkcak aynı evde diye düşünüyorum sorumluluklar geliyor aklıma vs... oluyor ara ara böyle isteksizlikler...

benim çok yakın bir arkadaşım var kayınvalidesi gille yaşıyor çook mutluuu

kız ben kayınvalidmle aynı evde olmucam kii yanlış anladın sen heralde .. nişanlımla dedim ben...

lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anlaaaattttttttttzemuszemus

teşekkrüler kızçelerim:kedi:

zaten dioduk işte 2 ekim diye
bugün gittik yeri ayarladık
bağdat düğün salonu aldu grace im orayı tuttuk valla
fiyat konusunda makul geldi düğün boyu çekim artı düğün süresince sürekli foto çekilcek içinden 20 tane basılcak pastalı menü artı gelecek nikah memuruna verilcek para toplam 2600 e anlaştık
nikah memuruna haber verildi ismimizi aldı yani
tek kalan sağlık raporunu falan götürmek
ki bundan sonra bu kısım formalite
fiyat iyi mi ya ancak buakdar indirttim

lepii fiyat bence normal yani şuan ki piyasa hep aynı hemen hemen bütün düğün salonları o civarda biz de 2.500 e tuttuk dediğin gibi kamera video çekimi+36 poz resim vs,vs

lepiiiiiiiiiii hadi hayırlısııııııııııı vallaaaa çok sevindimmm netleştiii işteee ne güzellllllllll ohhhh fiyat iyi vallaaa orası baya iyi eğlencesi vs.. hiç endişelenme...

biz nişanda o fiyata tutmustuk cok ii tutmussunuz bizim şmdiki tuttugumuz salonda 3 dedi ama 2.500 e tuttuk düğün için

he öle diosanız öledir
mutlusun sizede hayrlı olsun diyim ozaman kuzum

grace im valla sana da güvendim biraz
senle beklentilerimiz yaklaşık aynı sayılır
bi işte girişi pasaj da die biraz sıkıntı ediom okadar gerisi iyi görünüo görüntüler falan
göstermişti eğlenceli idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…