-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

inşallah bişeyim kırılmaz ama
yemek takımım normal kargoya verilecek yalnız.çünkü kırılır ptt de.aklım olsa hiç almazdım burdan alırdım yemek takımımı

cnm katılıyrm sana
gerçi bu karşı tarafın maddi gücüne de bağlı
imkanları doğrultusunda yapması lazım bazı şeyleri
dikkatli harcama yapmalı
e yani düğün zamanı biz ekstra hiç bi masraf yapmadık zaten darbe yemiştik bi yerden 10 milyar kredi şimdiki zamanda 14 milyar olarak dönüo bankaya cok zor valla mutlusun allah yardımcınız olsun ama şimdiki aklım olsaydı bütün borcları bitirir öyle evlenirdim inanın insan cok yıpranıo

biz sana yaptık demeye getiriodur yapacak tabi:umursamaz:

canımm
inan gıg demiom
ben biliom onun durumunu elimizde olan para ile halletmeye çalışıcaz artık olduğu kadar olmazsa problem dğl ama ben baştan söylüom bu olsun şu olsun die ona göre ayarlıo kendisini fazla bişiy istemiom sonradan
takıda bile uygununa bakıom hep hangi birini yapsın kii
baba olmayınca başta gerçekten çok zor bir tek o her işe kendi koşuo
herşeyi kendi yapmak zorunda hem eve bakıo hem para biriktirio canım benimm kıyamıom ona hiç ne dese tamam derim

bugün ne varsa bir bir konuştularrr bana beş bilezik takacaklardı hatta gittik birlikte aldık bilek ölçüme göree bugün kayınpeder birini sattığını söyledi bu kadar mı zor durumdalar inanmıyorum

bak bu durumda sana tek tavsiyem düğünden sonraki gün takılarını bozdurup borcunuzu ödemeniz yoksa inan elinizden fazlasıyla onlarıda alırlar

yapacak tabi işinin adı ney ben cekmemki lafımı sölerim direk dedim mesela kına gecesinde bilezik olmazsa acmam elimi die :roflol: tamam dio

biz öyle yapıyrz hem para biriktirioz peşin alalım uygun olur die
hemde çok pahallı yerlerden almıyrz.
dikkatli harcamak zorundayız
10 milyar gibi bi parayı çok iyi değerlendirmek lazım.
off off hep hesap yapıoz ikimizde

bugün ne varsa bir bir konuştularrr bana beş bilezik takacaklardı hatta gittik birlikte aldık bilek ölçüme göree bugün kayınpeder birini sattığını söyledi bu kadar mı zor durumdalar inanmıyorum

nası yha inanmıorum olurmu öle sey tatlım bence sen bunları nişanlınla konuscaksın oda ailesini alıp karsısına konuscak.memur oğlunu verio dio alla alla ney sanki

canım kızma bana ama olsun 4 tane olsun bilezikte önemli değil ki bunlar göstermelik şeyler zaten.
gerçi bozdurmaları kötü olmuş yani ellerinde ne kadar para varsa o kadar alsalardı daha iyi olurmuş

yahu bi merhaba diyin ya nefes alın :1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
mutlusun umarın evlenince çok mutlu olursun
k.validene yakın mı oturacaksınız

canım benım üzlme bak nişanlının işi var cok şükür ki ya işi olmasaydı

allah allah ya
sanki padişah

sonbahar 14 canımm inan bilezikler filan umrumda değil şu saatten sonra ben bana verilen değeri bugün anladım

canım benim
bence atmaya bakan kafandan düşüncelerini
evlenince ikiniz el birliği ile her işin üstesinden gelirsiniz ödersinz borçlarınızı fln
mutlu olursun inş. çok çok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…