- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.101
e yani düğün zamanı biz ekstra hiç bi masraf yapmadık zaten darbe yemiştik bi yerden 10 milyar kredi şimdiki zamanda 14 milyar olarak dönüo bankaya cok zor valla mutlusun allah yardımcınız olsun ama şimdiki aklım olsaydı bütün borcları bitirir öyle evlenirdim inanın insan cok yıpranıocnm katılıyrm sana
gerçi bu karşı tarafın maddi gücüne de bağlı
imkanları doğrultusunda yapması lazım bazı şeyleri
dikkatli harcama yapmalı
aynen katılıorum sana benm kaynanan bıkeresınde demıstıkı burda bı komsunun kızı var ıkı bılzeıkle gelın oldu bı kac defa demıstı bunu bende en sonunda dedımkı valla o onun kendı sorunu olmasaymıs aklı yokmuymus dedım :1closedeyes: güya aklı sıra kendı bana cok taktı ya onu demeye getirio yada ne dıosa artık
zeynep senin de aynı durum bak. düğün zamanı fazla nişanlının üstüne gitme. baba olmayınca çok zor kıyamam ya bıktım her işe koşmaktan yoruldum dio. bi de ben telaş yapıorum şu olsun bu olsun die hemen olsun istiorum. ama bi gün ii kavga yaptık
tavsiyem sakin olun
bugün ne varsa bir bir konuştularrr bana beş bilezik takacaklardı hatta gittik birlikte aldık bilek ölçüme göree bugün kayınpeder birini sattığını söyledi bu kadar mı zor durumdalar inanmıyorum
e yani düğün zamanı biz ekstra hiç bi masraf yapmadık zaten darbe yemiştik bi yerden 10 milyar kredi şimdiki zamanda 14 milyar olarak dönüo bankaya cok zor valla mutlusun allah yardımcınız olsun ama şimdiki aklım olsaydı bütün borcları bitirir öyle evlenirdim inanın insan cok yıpranıo
biz sana yaptık demeye getiriodur yapacak tabi:umursamaz:
e yani düğün zamanı biz ekstra hiç bi masraf yapmadık zaten darbe yemiştik bi yerden 10 milyar kredi şimdiki zamanda 14 milyar olarak dönüo bankaya cok zor valla mutlusun allah yardımcınız olsun ama şimdiki aklım olsaydı bütün borcları bitirir öyle evlenirdim inanın insan cok yıpranıo
biz sana yaptık demeye getiriodur yapacak tabi:umursamaz:
bugün ne varsa bir bir konuştularrr bana beş bilezik takacaklardı hatta gittik birlikte aldık bilek ölçüme göree bugün kayınpeder birini sattığını söyledi bu kadar mı zor durumdalar inanmıyorum
özlem biz flört ettiğimzde ve de nişanlandığımızda memur deildi biliomusun ikimizde bi mağazada satış asistanlığı yapıyorduk nişandan bir buçuk ay sonra kpss den çoruma atandı ve nişanlım hep derki sen benim uğurumsun yıllardır çıkmadı senle nişanlandım memur oldum iyi ki varsın diyor.ama annesi bakın nasıl düşünüyor
yahu bi merhaba diyin ya nefes alın :1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
mutlusun umarın evlenince çok mutlu olursun
k.validene yakın mı oturacaksınız
özlem biz flört ettiğimzde ve de nişanlandığımızda memur deildi biliomusun ikimizde bi mağazada satış asistanlığı yapıyorduk nişandan bir buçuk ay sonra kpss den çoruma atandı ve nişanlım hep derki sen benim uğurumsun yıllardır çıkmadı senle nişanlandım memur oldum iyi ki varsın diyor.ama annesi bakın nasıl düşünüyor
sonbahar 14 canımm inan bilezikler filan umrumda değil şu saatten sonra ben bana verilen değeri bugün anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?